A więc proponuje Króliczka Wielkanocnego ! . Który przynosiłby Jajka z prezentami , nie wiem co wy na to . Ale ożywmy trochę ten serwer .
Króliczek zgubił jajeczka na obu kontynentach i prosi Cię, żebyś pozbierał? czym więcej zebranych jajek tym lepsza nagroda za pomoc
jak dla mnie spoko
@Edit
można zdjąc ochrone z miasta, ale zostawić w karczmie. ktoś idzie spac, zostawia postać w karczmie. chce pograć, wychodzi z karczmy, gdzie jest narażony na ataki
można zdjąc ochrone z miasta, ale zostawić w karczmie. ktoś idzie spac, zostawia postać w karczmie. chce pograć, wychodzi z karczmy, gdzie jest narażony na ataki
Widać, że nigdy nie grałes na rank. A co z targiem? Licytujesz sobie itemki, a tu atakują. Kupujesz-atakują. Dajesz ruchy na świątynię-atakują. A co z graczami, którzy rzadko wchodzą i mają zostawione postacie w mieście? Może jeszcze chciałbyś znieść prota w dilli, żeby można była atakować na [12:6]?
Ten pomysł jest tak głupi, jak połączenie świata 3 z s1&2, ten pomysł jest tak niedorzeczny, że nie ma nawet nad czym dywagować.
Pvp jest dobre, jeśli obie strony chcą walczyć, bądź dopuszczają ataki na siebie pod miastem. W waszej wizji radochę miałyby hieny, naparzające nieprzygotowanych i nieubranych graczy. Co ma to na celu? Zwiększenie liczby walk, kosztem ich jakości? Chcecie kampić w mieście i czekać na graczy grających np. na bossy? Wszyscy turniejowcy nie zbijający expa chowali by się po karczmach. Gwóźdź do trumny.
Pvp jest dobre, jeśli obie strony chcą walczyć, bądź dopuszczają ataki na siebie pod miastem. W waszej wizji radochę miałyby hieny, naparzające nieprzygotowanych i nieubranych graczy. Co ma to na celu? Zwiększenie liczby walk, kosztem ich jakości? Chcecie kampić w mieście i czekać na graczy grających np. na bossy? Wszyscy turniejowcy nie zbijający expa chowali by się po karczmach.
Dokładnie tak, bardzo dobrze, że nie ma walk na salamandrii, a zabranie ochrony w mieście byłoby najgorszą rzeczą jaką można zrobić.
uważam, że z ochroną nie trzeba nic zmieniać, podoba mi się pomysł z nowymi eventami np.króliczek
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Profesja: Mag
Nick: Rudolf
Level: 70
Wysłany: 11-01-2013, 20:32
Otto , dobre tylko tych jajek dużo Np w Jaskini króla liczów , zaroślach , warsztacie w Scythe i może podział na grupy ? Bo nie wszyscy np mogą być w Folhord a te duże lvl też bedą mogły brać te jaja co są w początkowych miastach ;xd
Jak by wprowadzili pvp na salamandri to gracze by się po chowali a byś walczył tylko z turniejowcami w turk i chyba nie mam zbyt wielu graczy na twojim lv którzy by chcieli walczyć. Są jeszcze poje więc może ktoś przyjmię?