Zaden nie poczynil krokow w tym kierunku, nawet nie wyglada jakby sie mieli zainteresowac ta sprawa.
być może nie ma multi. gm nie ma obowiązku informować, czy zgłoszenie -np o multi - się potwierdziło. w każdym razie nic nie jest ignorowane.
Z tym, ze multi jest. Jest to swiat s1+s2, obydwa konta byly wczesniej zalozone na jednym swiecie. Jest to samo IP, godziny logowan sa identyczne, obydwa konta loguja sie jedno po drugim, ale zadne nie loguje sie bez drugiego. Ostrzeglem tego gracza, plakal mi na pw, zebym nie zglaszal i ze robie to tylko po to, zeby zmniejszyc sobie konkurencje w turnieju (w ktorym nie biore udzialu ). Tak wiec nie majac panelu GM, jestem w tej chwili w stanie stwierdzic, ze to multi, wylaczajac nawet fakt ze sie przyznal... Nawet z klapkami na oczach widac to na pierwszy rzut oka, niestety sumiennosc GM co do wykonywania obowiazkow jest mierna. Jestem pewny, ze do czasu napisania przeze mnie tej wiadomosci zaden z gm, do ktorych wyslalem wiadomosc nawet nie sprawdzil tego gracza.
Dzisiaj Ci odpisze w zazaleniu, na chwile obecna jestem w szkole.
@Rencar
Mam spora ilosc PW od innych graczy na ktore musze odpisac (do tego dochodza zgloszenia)ale jak nalegasz z tym multi, to sprawdze go specjalnie dla ciebie dzis
@pay2kill
Wydaje mi sie, ze dzienna norme wyrabiam
Chyba, że się zgodzi na zwrot tego 500k w ramach zadośćuczynienia (a wtedy będzie, że te 500k było zgodne z regulaminem, więc zostawi).
Jeśli już to walołbym expa za stracone ruchy ;p 500k można łatwo uhandlować sprowadzając coś na targ z wyższych miast , ale straconych ruchów i expa juz nie odzyskasz , a właśnie na tym mi najbardziej zależy (spora suma sie juz uzbierala , na moje oko okolo2-2,5 lvla mam w plecy) ;( Tak czy inaczej dziękuję wszystkim za dosyć duże zainteresowanie się tematem..
@Rencar
Mam spora ilosc PW od innych graczy na ktore musze odpisac (do tego dochodza zgloszenia)ale jak nalegasz z tym multi, to sprawdze go specjalnie dla ciebie dzis