Jeżeli dobrze zrozumiałem, chodzi tu o wysokie miejsca w rankingach 24 h oraz turniej.
Ale:
1. Czy doświadczenie 24 h niejako nie jest tożsame z MF wydane w 24 h?
2. Czy skoro nagroda jest za turniej, to serwer nie powinien nosić serwer turniejowy? Między Turniejem a Konkursem różnica jest taka, że Turniej to podzbiór konkursów, ale gdy mówimy o Turniejach,to mówienie "konkursy" jest niedomówieniem.
Powiem tak wbiłem na s3 223 lvl (Sinitar) i dlaczego przestałem grać? Poniewaz icek ma tam all i nigdy nikt go nie przegoni lepiej juz zrobic nowy świat S5 (zasady jak s3)
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 20-01-2013, 20:30
Cytat:
Powiem tak wbiłem na s3 223 lvl (Sinitar) i dlaczego przestałem grać? Poniewaz icek ma tam all i nigdy nikt go nie przegoni lepiej juz zrobic nowy świat S5 (zasady jak s3)
aha nowy świat zasady tak jak na s3 i zachwile taki "icek" będzie miał wszystko i nikt go nie przegoni ;p
jak powstanie taki sam swiat jak 3 to gra bardzo szybko upadnie