Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 15-01-2013, 17:01 Brat??
Otóż Gram na światach 1+2 i 4 Brat też by chciał zagrać i takie moje pytanie czy jest możliwość aby mógł zagrać na świecie moderowanym
Uprzedzając Próbował grać na s3 ale tam nie ma sensu za dużo przelewów nuubów itd a on chce grać na uczciwym i Moderowanym świecie czy jest tego możliwość Tzn Gra na 1 komputerze czy nie dostaniemy ban'a problem'em jest to że praktycznie on schodzi z mfo ja wbijam itd i przez to mogą konta być powiązane
i stąd moje pytanie czy możemy grać razem i czy nie dostaniemy ban'a ??
pisałem w tej sprawie do ADIHC1 na S4 nie odpisałem więc piszę tu
Prosze o odpowiedź tylko GM'ow i Adminów Najlepiej z serwer s4 !!
Jeśli każdy z was będzie logował się wyłącznie na swoje konto to nie ma problemu. Gra z rodzeństwem nie jest zabroniona, zabronione są multikonta oraz współdzielenie kont.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 15-01-2013, 20:01
ADIHC1 napisał/a:
Jeśli każdy z was będzie logował się wyłącznie na swoje konto to nie ma problemu. Gra z rodzeństwem nie jest zabroniona, zabronione są multikonta oraz współdzielenie kont.
W jaki sposób GM będzie wstanie odróżnić czy dodatkowe konto - brata, nie jest multikontem? Też mam brata, który chciałby grać a nie może, ponieważ boję się że dostanę bana za multi.
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 15-01-2013, 20:23
ale na s4 też mam konto. Jeżeli korzystamy z tego samego komputera, te samo IP, ta sama przeglądarka, logowanie prawdopodobnie będzie jedno po drugim = multi...
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 15-01-2013, 21:50
Cytat:
To jest tylko 10% multikonta.
10 % potem się okażę że np jakieś powiązanie jest o którym nawet nie zdajemy sobie sprawy (ja i on) i będzie 30 % i tak rośnie rośnie aż wkońcu przy 80% będzie ban