Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:30
Brak kar za przelewy w obrębie limitów
Autor Wiadomość
Rencar Old 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 85
Wysłany: 21-01-2013, 22:48   

kostro jestem ciekawy skad mozesz wiedziec jak trudne jest bycie gm, skoro nim nie byles (oczywiscie ja nie mowie, ze jest latwo czy ciezko, bo nie majac doswiadczenia w tej sprawie nie wyrazam swojej opinii bezpodstawnie jak Ty), aczkolwiek mialem paru znajomych w gronie GM i ewentualnie na podstawie tego co oni mowili, mozna stwierdzic, ze robota nie jest uslana rozami.

CoPaCaBaNa to juz nie mozna wyrazic swojej opinii na dany temat? Jezeli komus nie podoba sie praca danej osoby, to nie widze nic zlego w tym, zeby to powiedziec. GM to tez czlowiek i tak samo moze sie mylic jak i zwykly gracz, wiec nie pisz mi "gm wie co robi" bo spotykalem sie juz z przypadkiem, ze kompletnie nie wiedzial. Co wiecej, spotykalem sie z przypadkiem gdzie to ja lepiej znalem wykaz kar i na jakiej podstawie GM powinien ukarac niz on sam. Sytuacja co najmniej smieszna, ale ostatnimi czasy w mfo malo co moze mnie zaskoczyc.

Co do samego tematu - uwolnic targ.

Lothlorien 
Użytkownik

Level: -2
Wysłany: 22-01-2013, 11:25   

kostro napisał/a:
dokładnie bycie gm jest strasznie trudne większość was co narzeka po jednym dniu by zrezygnowało

Jesteś bardzo pewny siebie, a jednak sądzę, że nie masz w tej materii zbyt wiele do powiedzenia.

CoPaCaBaNa napisał/a:
. ludzie zazdroscicie czy co?

Spróbowałbyś zacząć grać na s3 bez przelewania kasy i rywalizować z graczami, którzy dostają zasiłki od swoich mecenasów. Beznadzieja co? Oni mają po 10 gemów speeda, a Cb nie stać nawet na jeden. Kiedyś jeszcze można było zarobić poprzez targ, teraz nikt nie kupuje.
Nie chodzi o zazdrość, już dawno przestałem grać na rank i nie obchodzi mnie sytuacja na s4. Po prostu nie lubię, gdy ktoś przez znajomości ma z góry lepsze szasne, niż inny równie dobry zawodnik bez mecenatu.
Przede wszystkim ubiegam się o przestrzeganie regulaminu, lub jego zmianę, skoro i tak nie jest przestrzegany.
Cała dyskusja wywołała kolejną ankietę w grze (Coś Admin ostatnio za bardzo polega na demokracji) i niewiele brakuje, by zapanował burdel totalny.

Pay2Kill 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 22-01-2013, 15:51   

Coś ode mnie: macie kurna problem z limitami? Możesz kogoś zabić w środku miasta w biały dzień, a proces będzie za kilkanaście lat, aż w końcu go umorzą ^^ takie jest polskie prawo, a gra nie może innych praw egzekwować. Przestępstwa są dozwolone i nich nie będzie interweniował w tej sprawie. A pisać kilkadziesiąt postów? Z których nic nie wyniknie, bo administracja ma swoje zdanie

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 22-01-2013, 18:32   

Cytat:
Przede wszystkim ubiegam się o przestrzeganie regulaminu, lub jego zmianę, skoro i tak nie jest przestrzegany.

Przecież regulamin jest egzekwowany zgodnie z jego założeniami. Nie wiem czemu cały czas pomijacie fakt, że uwagi do przewinienia są tak samo wiążące, co jego brzmienie. Czy wam się to podoba czy nie, oficjalna interpretacja mówi, że przelewem nie są aukcje mieszczące się w limicie (przy takich aukcjach nie ma nawet przycisku GM).

Cytat:
Cała dyskusja wywołała kolejną ankietę w grze (Coś Admin ostatnio za bardzo polega na demokracji)

To nie demokracja, to sondowanie opinii graczy ;)

Ostateczna decyzja leży w rękach administracji, a opinia graczy jest tylko jednym z czynników mających wpływ na tę decyzję.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi