próbowaliśmy stworzyć takie coś 180lv, ale s1 nie zebrał składu.. 3 chętnych tylko, z czego Kaszub przestał dawać oznak życia. w każdym razie nas to nie powstrzymało przed walką drużynową i dnia 16.01.2013 odbędzie się taka walka - poj już zaakceptowany
gościnnie KaleL oraz Wit_Mag, jedyni chętni z s1.
składy:
OttoIII, SuSpect94, Seboos, KaleL versus WiT_MaG, netunex, Anime, Sir_RaQ
składy całkiem wyrównane tak więc miejmy nadzieję na fajną walkę, poj oczywiście o wszysko
i bierzcie przykład ;p Baptsta i inni - gdzie wasz rewanż?
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 15-01-2013, 00:34
[quote="OttoIII"]OttoIII, SuSpect94, Seboos, KaleL versus WiT_MaG, netunex, Anime, Sir_RaQ
składy całkiem wyrównane tak więc miejmy nadzieję na fajną walkę, poj oczywiście o wszysko
i bierzcie przykład ;p Baptsta i inni - gdzie wasz rewanż?[/quote
Powodzenia jak po turku będzie next to się zgłaszam
[ Dodano: 15-01-2013, 00:43 ]
OttoIII napisał/a:
próbowaliśmy stworzyć takie coś 180lv, ale s1 nie zebrał składu.. 3 chętnych tylko, z czego Kaszub przestał dawać oznak życia. w każdym razie nas to nie powstrzymało przed walką drużynową i dnia 16.01.2013 odbędzie się taka walka - poj już zaakceptowany
chyba że chcesz to ja z s1 się dołącze ;p
[ Dodano: 15-01-2013, 00:44 ]
Powrót jednak nie bo nie mam mfów na usunięcie 3 dniowej kary teamowej
[ Dodano: 15-01-2013, 00:49 ]
jednak mam 5 wolnych mf
Było blisko doprowadzenia do walki w przedziale 200-230 lvl
Użerałem się z nimi ponad tydzień ale nie wyszło, brakowało jednej osoby z s2 ale nawet jakby była to na umównienie się na jedną godzine było niemozliwe ze względu na to, że niektorzy gracze wchodzi raz na kilka dni na konto