Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:30
Uwolnienie targu
Autor Wiadomość
Chaos 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Chaos rank
Level: 20
Wysłany: 28-01-2013, 14:42   

Rencar napisał/a:

W dalsza rozmowe z Toba nie wchodze, bo siales zamet na forum mfo3, tam Cie opluli to przyszedles tutaj i dalej nie jestes mile widziany, musisz sie z tym pogodzic.

Zdanie moje pozostaje niezmienione - jestem za uwolnieniem targu.

Bardzo ciekawe, ale opisujesz teraz swoje przeżycia z autopsji?

Zresztą nie ważne ile grasz, ważne jest to iż dalej jesteś tylko "przeciętnym graczem"

Grając od tylu lat powinieneś wiedzieć że uwolnienie targu to nie jest dobry pomysł.

real madryt xD 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: real madryt xD
Level: 222
Wysłany: 28-01-2013, 16:02   

Myślę, że temat powinno się już zamknąć gdyż całkowicie odbiegło się od dyskusji...

Chaos 
Użytkownik

Wysłany: 28-01-2013, 18:01   

jestem za

temat zamknąć bo już każdy się wypowiedział

teraz czekamy na decyzję administracji

Rencar Old 
Użytkownik

Level: 85
Wysłany: 29-01-2013, 12:27   

Chaos napisał/a:
Rencar napisał/a:

W dalsza rozmowe z Toba nie wchodze, bo siales zamet na forum mfo3, tam Cie opluli to przyszedles tutaj i dalej nie jestes mile widziany, musisz sie z tym pogodzic.

Zresztą nie ważne ile grasz, ważne jest to iż dalej jesteś tylko "przeciętnym graczem"

Grając od tylu lat powinieneś wiedzieć że uwolnienie targu to nie jest dobry pomysł.

Robisz z siebie kogos niespelna umyslu? Po co piszesz, czy opisuje swoje przezycia z autopsji skoro wyraznie jest napisane skad je opisuje - opluli Cie na v3 i tu tez nie jestes mile widziany, jezeli dalej czegos nie rozumiesz to przykre.

Co z tego, ze jestem przecietnym graczem? Moge byc nawet i najgorszym, nie gram dla profitow, tylko dla dobrej zabawy, widze ze Ty masz inaczej.

Grajac od tylu lat, wiem ze kiedys byl wlasciwie wolny i osobiscie bardzo mi sie podobalo. Owszem, przelewy byly karane, ale nie bylo jasno ustalonych limitow i ceny byly wyzsze niz sa obecnie. Nikomu to nie przeszkadzalo, kazdemu gralo sie dobrze. Grajac taki czas, nie wiedzac jak bylo - nie powinienes sie wypowiadac, a jezeli juz chcesz wyrazic swoje zdanie to nawet jezeli nie grales, to dowiedz sie od kogos jak bylo dawniej.

Temat juz dawno powinno sie zamknac, tak samo jak Tobie nalozyc knebel. Slusznie zrobili to na v3, slusznie zrobili to tez tutaj jak robiles multikonta... nie wiem czemu jeszcze nie dostales calkiwitego bloka. Moze ze wzglad na atrakcje? Moze moderatorzy wiedza, jak Twoje wypowiedzi sa absurdalne i daja nam troche rozrywki?

Chaos 
Użytkownik

Wysłany: 29-01-2013, 13:37   

Rencar napisał/a:
Chaos napisał/a:
Rencar napisał/a:

Robisz z siebie kogos niespelna umyslu? Po co piszesz, czy opisuje swoje przezycia z autopsji skoro wyraznie jest napisane skad je opisuje - opluli Cie na v3 i tu tez nie jestes mile widziany, jezeli dalej czegos nie rozumiesz to przykre.

Co z tego, ze jestem przecietnym graczem? Moge byc nawet i najgorszym, nie gram dla profitow, tylko dla dobrej zabawy, widze ze Ty masz inaczej.

Grajac od tylu lat, wiem ze kiedys byl wlasciwie wolny i osobiscie bardzo mi sie podobalo. Owszem, przelewy byly karane, ale nie bylo jasno ustalonych limitow i ceny byly wyzsze niz sa obecnie. Nikomu to nie przeszkadzalo, kazdemu gralo sie dobrze. Grajac taki czas, nie wiedzac jak bylo - nie powinienes sie wypowiadac, a jezeli juz chcesz wyrazic swoje zdanie to nawet jezeli nie grales, to dowiedz sie od kogos jak bylo dawniej.

Temat juz dawno powinno sie zamknac, tak samo jak Tobie nalozyc knebel. Slusznie zrobili to na v3, slusznie zrobili to tez tutaj jak robiles multikonta... nie wiem czemu jeszcze nie dostales calkiwitego bloka. Moze ze wzglad na atrakcje? Moze moderatorzy wiedza, jak Twoje wypowiedzi sa absurdalne i daja nam troche rozrywki?

I po co ten hejt i prowokowanie kłótni?

Widzę że masz problemy z niską samooceną, ale nie musisz z tego powodu płakać na forum.

Co do autopsji to niestety mam rację, bo opisujesz swoje negatywne przeżycia o których tak naprawdę chciałbyś zapomnieć.

Wmawiasz sobie że jesteś przez wszystkich lubiany, ale niestety tak nie jest.

Ps. Miałeś już do mnie nie pisać, widzę że twoją słowa są nic nie warte...

@topic

Adi/Tomi moglibyście już zamknąć temat + napisać co postanowicie zrobić.

Swoją drogą proponowałbym utworzenie tego wolnego handlu na tym nowym świecie pvp
tak w remach eksperymentu, żeby zobaczyć czy spodoba się graczom.

Rencar Old 
Użytkownik

Level: 85
Wysłany: 29-01-2013, 14:26   

Chaos napisał/a:
Rencar napisał/a:
Chaos napisał/a:
Rencar napisał/a:

I po co ten hejt i prowokowanie kłótni?

Widzę że masz problemy z niską samooceną, ale nie musisz z tego powodu płakać na forum.

Co do autopsji to niestety mam rację, bo opisujesz swoje negatywne przeżycia o których tak naprawdę chciałbyś zapomnieć.

Wmawiasz sobie że jesteś przez wszystkich lubiany, ale niestety tak nie jest.

Ps. Miałeś już do mnie nie pisać, widzę że twoją słowa są nic nie warte...

@topic

Adi/Tomi moglibyście już zamknąć temat + napisać co postanowicie zrobić.

Swoją drogą proponowałbym utworzenie tego wolnego handlu na tym nowym świecie pvp
tak w remach eksperymentu, żeby zobaczyć czy spodoba się graczom.

Czy Ty w ogole zdajesz sobie sprawe z tego co piszesz? Bo mam wrazenie, ze robisz to od rzeczy. Co moja samoocena ma wspolnego z sytuacja, skad w ogole wnioski o jej slabej ocenie, wyciagasz byle jakie wnioski z nikad, bo nie masz argumentow, zalosne. Gdzie sobie wmawiam, ze jestem przez wszystkich lubiany i po co mialbym to robic? Jedyne co mowie to, ze Ty nie jestes lubiany - to akurat fakt, jestes utrapieniem mfo, powtarzam - opluli Cie na v3, teraz na v2 przyszedles. Nie wiesz co to autopsja, to jest pewne. Troche szkoda, bo gdzies tam bylo, ze studiujesz, a w takim wieku nie znac terminu takiego slowa, to troche przykre. Zapomniec o tym jak kazdy sie z Ciebie smial na forum v3? Jak kazdy Cie tam gnoil? Wybacz, ale nie chcialbym o tym zapomniec, dobra beke z tego mialem.

PS. Masz racje z jednym, mialem nie wchodzic w dalsza rozmowe z Toba, a niestety dalem sie sprowokowac trollowi. Teraz juz tego bledu nie popelnie, bo i tak jaki sens ma konwersacja z osoba, ktora swoja opinie na temat drugiej osoby wyciaga hmmz nikad? a moze Cie zacytuje - "z autopsji". Moze to wlasnie o to chodzi, moze nie mozesz zniesc faktu, ze nikt nigdzie nie chce Cie zaakceptowac? Zreszta, Twoje problemy ze soba to nie jest moj problem.

SIJ MI 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 29-01-2013, 14:40   

beka

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 29-01-2013, 18:07   

Lepiej to zamknę ;)

Ostateczna decyzja oraz ewentualny termin jej realizacji jeszcze nie zapadły.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi