No pewnie lepiej siedzieć całe życie na 20 lv nabić ranku i później siedzieć w karczmie i bać się zawalczyć. A i jeszcze narzekać, że nie ma dobrego eq i nikt nie gra
Gram na s1/s2/s4 na każdym mam inny lvl na s1 nawet nie chce mi się grać bo na 200 lvl jest jeszcze mniej walk niż teraz
jedyna szansa walki to własnie ten 20 lvl i jak mam 4 walki w ciągu dnia to dobrze
ale dowaliłeś mam 20lv na s1 i mam 10 walk mam na h.
No pewnie lepiej siedzieć całe życie na 20 lv nabić ranku i później siedzieć w karczmie i bać się zawalczyć. A i jeszcze narzekać, że nie ma dobrego eq i nikt nie gra
Gram na s1/s2/s4 na każdym mam inny lvl na s1 nawet nie chce mi się grać bo na 200 lvl jest jeszcze mniej walk niż teraz
jedyna szansa walki to własnie ten 20 lvl i jak mam 4 walki w ciągu dnia to dobrze
ale dowaliłeś mam 20lv na s1 i mam 10 walk mam na h.
niemożliwe ja gram na s4 i mam max kilka walk na godzine
rzadko można kogoś na polu spotkać, zostaje tylko umawiać się na walki.
Chaos stajesz na polu i zostawiasz postać jak dobry jesteś to i nawet te 30 walk na dzień masz. A nie tak jak to robią ludzie wychodzą na walkę a potem uciekają jak tak robicie to się nie dziwcie że macie 3 walki na dzień.
Chaos stajesz na polu i zostawiasz postać jak dobry jesteś to i nawet te 30 walk na dzień masz. A nie tak jak to robią ludzie wychodzą na walkę a potem uciekają jak tak robicie to się nie dziwcie że macie 3 walki na dzień.
gdyby nie było anty to by można było tak grać, antyki Ci nie dadzą postać pod miastem, ja np. 12 lvlem mogę stać na polu ale muszę być online, żeby czasem zerknąć i uleczyć hara, jak na offline to będzie bił 10 razy aż Cię zabije
Wiem co powiedziałem ale źle zrozumieliście. Chodziło mi o to że do 30lv są tylko tacy co dają wszystko w witalność lub inteligencje potem są tacy co mają mało speeda a dużo obrony tej i tej. (ja głównie gram na 3ś więc nie wiem jaka jest sytuacja na innych światach). powyżej 30lv nie mam już tak często anty jak np na 20lv.
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 07-02-2013, 21:35
Ja stoję na s4 tylko z eq na woja i nikt nie nie rozwala. Magowie + 40 to w większości nsy i antyki antywoje (przynajmniej na tym świecie) i dlatego nie muszę się o nich martwić