Profesja: Wojownik
Nick: Intense
Level: 230
Wysłany: 18-02-2013, 08:56
Nie mylcie sytuacji wiem ze bylo sporo walk gdzie walczyl 22 86 itp ale w moim przypadku nie ma wyzszej grupy i to nie jest zaden bug po prostu nie bylo mozliwosci przeniesienia
Nie mylcie sytuacji wiem ze bylo sporo walk gdzie walczyl 22 86 itp ale w moim przypadku nie ma wyzszej grupy i to nie jest zaden bug po prostu nie bylo mozliwosci przeniesienia
Po prostu powinieneś zostać wyrzucony z turnieju, taka walka jest nie uczciwa, masz 80 statystyk bazowych więcej niż przewiduje przedział, poza tym nawet poza turniejem nie mieścisz się w przedziale ataku osoby która posiada 160 lv. Nie wiem nad czym my tu dyskutujemy skoro to jest ewidentny błąd.
KisS napisał/a:
byle ino tomi się zjawił przed waszą walką
nawet jeżeli się nie zjawi to powinien to w późniejszym czasie wyjaśnić.
Prosiłbym aby wypowiedziała się osoba która ma jakiekolwiek pojecie o tej grze bo widzę, ze nic sensownego do tej pory nikt nie napisał.
Profesja: Wojownik
Nick: Intense
Level: 230
Wysłany: 18-02-2013, 16:20
chodziło mi o to że ten temat powinien byc już dawno ale ogólny, bo juz tyle osób tak ''oszukało'' chociaz ja mysle o tym co innego, więc dlaczego trafiło na mnie?