Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:09
jak się szybciej dostać na dach wieży ?
Autor Wiadomość
paxi13 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Arturiki
Level: 92
Wysłany: 18-03-2013, 12:49   jak się szybciej dostać na dach wieży ?

jwt poniewaz to mnie zaczyna DOBIJAĆ! próbowałem za pomocą solucji ale co z tego jak ona mnie kieruję do mimica i Antaresa, jak ja chcę się dostać tylko na dach wieży, mam talizman lewitacji itp ale ja chcę się dostać od razu na szczyt wieży, niestety z solucją jest to za długo, czy poda mi ktoś szybką drogę na dach wieży ? bo nie chce mi się tak latać

kiwipogromca
[Usunięty]

Wysłany: 18-03-2013, 19:02   

Niestety nie ma innej drogi, musisz tak chodzić. ( tzn. mieć windę na parterze, zejść do piwnicy przełączyć dźwignię i potem pojedziesz bez większych problemów na dach ).

kostro 
Użytkownik

Nick: Awds
Level: 180
Świat: 3
Wysłany: 18-03-2013, 21:49   

Idziesz do typa który ma talizman i wracasz do windy i bez naciskania wchodzisz. Mi z solucją sie udało ale dopiero za 3 razem.

paxi13 
Użytkownik

Nick: Arturiki
Level: 92
Wysłany: 19-03-2013, 11:11   

czyli według solucji mam robić i doprowadzi mnie aż do tego typa co ma talizman a potem bez przyciskania wejśc na widne ? no może i tak, właśnie tak próbowałem ale niestety gdy po przeczytaniu obeliksa z tym kodem szedłem według solucji do tego typa to padłem ... nie wiem czego, tyle mnie potworków atakowało bez problemu a jak już byłem prawie przy końcówce solucji tzn prawie przy orle to padłem ehh i wszystko od nowa biegać

kiwipogromca
[Usunięty]

Wysłany: 19-03-2013, 19:23   

Jak jesteś już na drugim piętrze i masz wciśnięty ten przełącznik w piwnicy, to po prostu wchodzisz jeszcze raz na windę i automatycznie jedziesz na dach i wtedy nie musisz iść tam aż do tego NPC.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi