Pisał jak powstawał błąd i były jego pierwsze efekty. Nikt tu się nie spina, ani tym bardziej nie wymaga od GM'a zmian w silniku gry. Powtarzam: chodzi o prostą informację: "Mapa nie działa do odwołania". Wystarczyło by, bo tak jak już pisałem: zwykły gracz może nie wiedzieć że to globalny błąd, co zresztą widać po postach w tym temacie.
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 24-03-2013, 08:44
A ja wiem co się stało. Otóż Tomi robi serwer świata pvp. No więc potrzebował mapy żeby ją wgrać do serwera. Pewnie zamiast opcji: Kopiuj kliknął Wytnij i tym sposobem mapa zniknęła ze skryptu MFO. Dlatego zamiast strzalek i mapki mamy pustą zakładkę na której nic nie możemy zrobić. Tyle ode mnie
Profesja: Wojownik
Level: 9
Wysłany: 24-03-2013, 11:16
Sun Stone napisał/a:
Jeśli Admin nic z tym nie zrobi, serwer MFO napewno upadnie, i nikt w to nie będzie chciał w to grać z braku "nowych" misji itd.
buhaahahahaha z powodu glupiej mapy ma upasc mfo
betewu. upada juz od dluzszego czasu a nie z powodu mapy.
brak nowych misji? hmmm... ciekawe dosc, admini zajeli sie mfo3. kiedys musi nastapic koniec. tak samo przeciez sie stalo z oldem, najlepsza wersja
Zamiast pisać bezsensownych postów i spamować poczekalibyście troszke, jest Weekend, trochę wyrozumiałości. Jutro powinni coś z tym zrobić, także uzbroić się w cierpliwość.