Przed tym błędem z mapą jak dawałem ruchy w atrybuty lodu albo ognia to przykładowo dawałem 200 ruchów w ogień to dodawało mi około 10 natomiast z lodu odejmowało mi jakoś z 2-3 a teraz jak daje tyle samo to dodaje mi 10 do ognia i odejmuje mi też 10 z lodu. Moim zdaniem to jest błąd, ponieważ nie wiem jak mam zrobić żeby było po 50 w tym i tym
Bo jakby od razu najwięcej zabierało to nie mógłbyś wbić wszystkich na +.
No dobra ale taki przykład miałem lód na 50 dawałem 200 ruchów do ognia i dodało mi 9 do ognia a zabrało mi z lodu 2 albo 3, więc nie wiem na jakiej to zasadzie działa, jak by mógł mi ktoś to wytłumaczyć co się na tym zna było by fajnie.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 24-03-2013, 22:37
streetballBTF napisał/a:
Antybristler napisał/a:
Bo jakby od razu najwięcej zabierało to nie mógłbyś wbić wszystkich na +.
No dobra ale taki przykład miałem lód na 50 dawałem 200 ruchów do ognia i dodało mi 9 do ognia a zabrało mi z lodu 2 albo 3, więc nie wiem na jakiej to zasadzie działa, jak by mógł mi ktoś to wytłumaczyć co się na tym zna było by fajnie.
Masz atrybuty na zero, dajesz na przykład lód na 50, potem dajesz w ogień i zrównuje się do 25, a potem będzie tyle samo dodawać do jednego, co odejmować do drugiego.
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 25-03-2013, 06:13
Samych atrybutów jak już było wspomniane przeciwstawnych da się w świątyni wyrobić max po 25. Jednakże eq też daje atrybuty. Przykładowo możesz mieć 50 artów ziemi, a z zielonego setu (tarcza, hełm, rękawice, pancerz, buty) możesz mieć również 50 wiatru. Innej opcji nie ma po prostu