Po pierwsze staraj się pisać trochę bardziej po polsku. Po drugie nie w interesie graczy jest dbanie o rozwój gry, amen.
Po pierwsze jakbyś nie zauważył to pisze dobrze po polsku. Skoro masz ale do mojej pisowni to Ciebie uczyli Polskiego chyba w Japońskiej szkole. Po drugie każdy dobrze wie o tym , że gdyby ludzie nie starali się o poprawę warunków gry to Administracja nic by nie zrobiła w tym kierunku.
Zajęła by się v3 i tyle.
Po pierwsze jakbyś nie zauważył to pisze dobrze po polsku. Skoro masz ale do mojej pisowni to Ciebie uczyli Polskiego chyba w Japońskiej szkole.
Chodzi o to, abyś zanim naciśniesz magiczny przycisk "wyślij" przeczytaj to co napisałeś.
Anonimo napisał/a:
Po drugie każdy dobrze wie o tym , że gdyby ludzie nie starali się o poprawę warunków gry to Administracja nic by nie zrobiła w tym kierunku.
Zajęłaby się v3 i tyle.
Zgadam się z tym, jednak już jest za mało ludzi, którzy starają się o poprawę warunków gry, a poza tym administracja i tak nie udoskonala tego co jest.
Po pierwsze jakbyś nie zauważył to pisze dobrze po polsku. Skoro masz ale do mojej pisowni to Ciebie uczyli Polskiego chyba w Japońskiej szkole.
Chodzi o to, abyś zanim naciśniesz magiczny przycisk "wyślij" przeczytaj to co napisałeś.
Anonimo napisał/a:
Po drugie każdy dobrze wie o tym , że gdyby ludzie nie starali się o poprawę warunków gry to Administracja nic by nie zrobiła w tym kierunku.
Zajęłaby się v3 i tyle.
Zgadam się z tym, jednak już jest za mało ludzi, którzy starają się o poprawę warunków gry, a poza tym administracja i tak nie udoskonala tego co jest.
No nie udoskonala
ale mogła by zacząć to robić
i zamiast się spierać o to co robi czy nie robi
zawalczyć o cokolwiek.
Na razie czekać , aż wypowie się trochę więcej użytkowników i może w końcu do administracji dotrze , że są ludzie którzy wolą v2 od v3 i zrobi coś w tym kierunku.
A nasza rozmowa co ma na celu? Może warto rozszerzyć horyzont i zawalczyć o coś więcej, a nie ograniczać się do domeny...
domena to już i tak "jesień średniowiecza", a co dopiero dalekosiężne plany, bądźmy realistami i nie planujmy 100 lat w przód, ale z tą domeną .com i (nie wielojęzyczną) a angielską wersją gry to nie jest głupi pomysł
Jest dużo osób które się starają/starały o poprawe warunków tej gry ale stracili chęci bo po co jak i tak admini wiele nie zrobią. Ostatnio wiele ludzi się napaliło na nowe mapy i qesty które zrobią gracze i co jak widać jest to zatrudne. Z mfo2 jest tak jak z mfo1 za dużo było zabawy aby to edytować i stworzyli nową wersje. Możemy liczyć na jakieś małe zmiany w mfo2 póki nie skonczą fabuły itp w mfo3. Zobaczcie ile osób przeszło mfo2 a ile w mfo3 ma max lv i co oni mają robić?
Tak szczerze to doproszenie się kogokolwiek żeby coś zrobił jest trudne.
Na własnym przykładzie zgłosiłem sprzedaż kont z Allegro + podałem nicki w grze oraz na forum, to nic nie skutkuje. Od 3 dni nikt się tym nie interesuje.
Więc co do domeny, odpuść .
Ten krok powinien być zrobiony 5 lat temu, teraz już jest za późno na takie manewry ze starą wersją, nadzieja jeszcze w nowej
wiesz co jak dla mnie to ta nowa jest właśnie do dupy to samo jak margonem i tym podobne a mfo v2 ma klimat i coś co nam się podoba i chcemy aby to ruszyła ja wiem jedno grał bd do końca życia a wiem ze jak zostanę 1 to bd chcieli usunąć serwer a wtedy bd chciał zadośćuczynienie mogę zrobić ci zdjęcia sam wydałem na tą grę poprzez sms jakieś 4 tyś zł więc czemu by do tego nie wrócić
Chcecie ożywić mfo2? Dlaczego nie zaprosicie znajomych skoro to taka dobra gra?
spoko tylko problem jest taki ze jak moi znajomi grali to bana za multi dostałem konto kumpla już mi się odechciało namawiać znajomych ale owszem namawiałem na inne światy i grali dopóki nie zaczęło się ze żaden gm nie odpowiada na zażalenia daje kare a później go miesiąc niema albo zagadki tego typu czemu nie można pograć normalnie bo graja chejterzy co siedzą 3 lata w turnieju na jednym poziomie i wykorzystując błędy gry...