Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:09
Zmiana domeny z pl na com + zangielszczenie
Autor Wiadomość
Venomlist 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Venomlist
Level: 100
Wysłany: 30-03-2013, 22:53   

Po pierwsze staraj się pisać trochę bardziej po polsku. Po drugie nie w interesie graczy jest dbanie o rozwój gry, amen.

Anonimo 
Użytkownik

Nick: banooommr
Level: 213
Wysłany: 30-03-2013, 22:58   

Venomlist napisał/a:
Po pierwsze staraj się pisać trochę bardziej po polsku. Po drugie nie w interesie graczy jest dbanie o rozwój gry, amen.

Po pierwsze jakbyś nie zauważył to pisze dobrze po polsku. Skoro masz ale do mojej pisowni to Ciebie uczyli Polskiego chyba w Japońskiej szkole. Po drugie każdy dobrze wie o tym , że gdyby ludzie nie starali się o poprawę warunków gry to Administracja nic by nie zrobiła w tym kierunku.
Zajęła by się v3 i tyle.

Venomlist 
Użytkownik

Wysłany: 30-03-2013, 23:03   

Anonimo napisał/a:
Po pierwsze jakbyś nie zauważył to pisze dobrze po polsku. Skoro masz ale do mojej pisowni to Ciebie uczyli Polskiego chyba w Japońskiej szkole.

Chodzi o to, abyś zanim naciśniesz magiczny przycisk "wyślij" przeczytaj to co napisałeś.
Anonimo napisał/a:
Po drugie każdy dobrze wie o tym , że gdyby ludzie nie starali się o poprawę warunków gry to Administracja nic by nie zrobiła w tym kierunku.
Zajęłaby się v3 i tyle.

Zgadam się z tym, jednak już jest za mało ludzi, którzy starają się o poprawę warunków gry, a poza tym administracja i tak nie udoskonala tego co jest.

Anonimo 
Użytkownik

Nick: banooommr
Level: 213
Wysłany: 30-03-2013, 23:07   

Venomlist napisał/a:
Anonimo napisał/a:
Po pierwsze jakbyś nie zauważył to pisze dobrze po polsku. Skoro masz ale do mojej pisowni to Ciebie uczyli Polskiego chyba w Japońskiej szkole.

Chodzi o to, abyś zanim naciśniesz magiczny przycisk "wyślij" przeczytaj to co napisałeś.
Anonimo napisał/a:
Po drugie każdy dobrze wie o tym , że gdyby ludzie nie starali się o poprawę warunków gry to Administracja nic by nie zrobiła w tym kierunku.
Zajęłaby się v3 i tyle.

Zgadam się z tym, jednak już jest za mało ludzi, którzy starają się o poprawę warunków gry, a poza tym administracja i tak nie udoskonala tego co jest.

No nie udoskonala
ale mogła by zacząć to robić
i zamiast się spierać o to co robi czy nie robi
zawalczyć o cokolwiek.
Na razie czekać , aż wypowie się trochę więcej użytkowników i może w końcu do administracji dotrze , że są ludzie którzy wolą v2 od v3 i zrobi coś w tym kierunku.

Venomlist 
Użytkownik

Wysłany: 30-03-2013, 23:12   

A nasza rozmowa co ma na celu? Może warto rozszerzyć horyzont i zawalczyć o coś więcej, a nie ograniczać się do domeny...

romejko
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: MMMMMMMMMMMMMMMM
Level: 20
Wysłany: 30-03-2013, 23:28   

Venomlist napisał/a:
A nasza rozmowa co ma na celu? Może warto rozszerzyć horyzont i zawalczyć o coś więcej, a nie ograniczać się do domeny...

domena to już i tak "jesień średniowiecza", a co dopiero dalekosiężne plany, bądźmy realistami i nie planujmy 100 lat w przód, ale z tą domeną .com i (nie wielojęzyczną) a angielską wersją gry to nie jest głupi pomysł :)

kostro 
Użytkownik

Nick: Awds
Level: 180
Świat: 3
Wysłany: 31-03-2013, 04:03   

Jest dużo osób które się starają/starały o poprawe warunków tej gry ale stracili chęci bo po co jak i tak admini wiele nie zrobią. Ostatnio wiele ludzi się napaliło na nowe mapy i qesty które zrobią gracze i co jak widać jest to zatrudne. Z mfo2 jest tak jak z mfo1 za dużo było zabawy aby to edytować i stworzyli nową wersje. Możemy liczyć na jakieś małe zmiany w mfo2 póki nie skonczą fabuły itp w mfo3. Zobaczcie ile osób przeszło mfo2 a ile w mfo3 ma max lv i co oni mają robić?

Muffin
Użytkownik

Level: 666
Wysłany: 31-03-2013, 10:29   

Tak szczerze to doproszenie się kogokolwiek żeby coś zrobił jest trudne.
Na własnym przykładzie zgłosiłem sprzedaż kont z Allegro + podałem nicki w grze oraz na forum, to nic nie skutkuje. Od 3 dni nikt się tym nie interesuje.
Więc co do domeny, odpuść .

Crypton 
Game Master

Level: 230
Wysłany: 31-03-2013, 12:00   

Ten krok powinien być zrobiony 5 lat temu, teraz już jest za późno na takie manewry ze starą wersją, nadzieja jeszcze w nowej :)

paladyn32 
Użytkownik

Nick: paladyn32
Level: 316
Wysłany: 31-03-2013, 17:04   

Crypton napisał/a:
Ten krok powinien być zrobiony 5 lat temu, teraz już jest za późno na takie manewry ze starą wersją, nadzieja jeszcze w nowej :)

wiesz co jak dla mnie to ta nowa jest właśnie do dupy to samo jak margonem i tym podobne a mfo v2 ma klimat i coś co nam się podoba i chcemy aby to ruszyła ja wiem jedno grał bd do końca życia a wiem ze jak zostanę 1 to bd chcieli usunąć serwer a wtedy bd chciał zadośćuczynienie mogę zrobić ci zdjęcia sam wydałem na tą grę poprzez sms jakieś 4 tyś zł więc czemu by do tego nie wrócić

Antybristler 
Użytkownik

Nick: Antybristler
Level: 30
Wysłany: 31-03-2013, 20:48   

Chcecie ożywić mfo2? Dlaczego nie zaprosicie znajomych skoro to taka dobra gra? :>

Świat bez Żółwi byłby dużo mniej żółwiowy...

paladyn32 
Użytkownik

Wysłany: 31-03-2013, 21:08   

Antybristler napisał/a:
Chcecie ożywić mfo2? Dlaczego nie zaprosicie znajomych skoro to taka dobra gra? :>

spoko tylko problem jest taki ze jak moi znajomi grali to bana za multi dostałem konto kumpla już mi się odechciało namawiać znajomych ale owszem namawiałem na inne światy i grali dopóki nie zaczęło się ze żaden gm nie odpowiada na zażalenia daje kare a później go miesiąc niema albo zagadki tego typu czemu nie można pograć normalnie bo graja chejterzy co siedzą 3 lata w turnieju na jednym poziomie i wykorzystując błędy gry...

KisS 
Użytkownik

Nick: KisS
Wysłany: 31-03-2013, 21:47   

Paladyn23 nie oszukujmy się w turkach siedze od praKTYcznie połowy 2011 roku tylko poto żeby mieć walkę

paladyn32 
Użytkownik

Wysłany: 31-03-2013, 21:55   

KisS napisał/a:
Paladyn23 nie oszukujmy się w turkach siedze od praKTYcznie połowy 2011 roku tylko poto żeby mieć walkę

I to właśnie mnie denerwuje brak szans dla potencjalnych początkujących graczy bo siedzą starzy wyjadacze tak jest w każdym przedziale

KisS 
Użytkownik

Nick: KisS
Wysłany: 31-03-2013, 22:43   

e tam jak ktos pogra to od 70 lvla spokojnie ma szanse

ziomq z moja pomoca zabił 4x ziomków co top 4 wturkach regularnie mieli do 85 lvla bossowcem więc to nie jest problemem

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi