Witam ja mam takie pytanie jakie muszę mieć staty żeby swobodnie chodzić po Dżungla na wyspie ponieważ przed chwilą wydałem 1mln i zrobiłem ruch i zabił mnie Żywiołak powietrza i Jaszczur więc zanim pójdę tam kolejny raz i wydam kolejne 1mln to chciałbym wiedzieć jakie muszę mieć staty i EQ
Eq napewno kup. I atry ziemi i wiatru po 25 a i to nie ten temat
Jakie mam EQ kupić ? mam 61lvl, no wiesz tutaj jest mowa o Roślinach co są na wyspie więc dlaczego nie ten po co mam robić kolejny temat? żeby spamić ....? Atrybuty to wiem czekam na ruchy.
Na forum w Projekt mf masz spis eq dobierz go sobie taki na jaki cie stać. przy
ataku magicznym 980
obronie 765
obronie magicznej 965
szybkość 120
szczęściu 85
co jakieś 70-100 ruchów padam
Nie zgodzę się na więcej inteligencji i witalności, lepiej dać w hp. Ja na 65 przy statach 10/10 swobodnie chodziłem po wyspie i biłem bossy
To ile miałeś hp szybkości i szczęścia ? pewnie nie pamiętasz już ale tak około teraz robię atrybuty po 25 ziemia i wiatru później wbijam z 65lvl i idę na tą wyspę bo teraz z kasą lipa
1. Musisz mieć eq najlepsze na swój lvl - haganowa laską, kubraczek chochla itp
2. Szczęścia wystarczy 120-130
3. Szybkości z 240 + 96 % - ciągle speed na potworkach
4. 9k hp i leczenie 3**
Haganową laskę mam ale gorzej z tym speedem bo nie mam kasy na gemy hp mam 5,3k, kubraczek chochlika szukam ale nie mogę znaleźć i muszę trochę golda nazbierać.