Wysłany: 08-04-2013, 18:49 Ostatnie pytanie znaczy temat o forum
Witam hehe to już mój ostatni temat bo za dużo ich porobiłem xd. Chciał bym się dowiedzieć co jest z stroną "www.mfoportal.pl"?? Od kilku miesięcy strona nie działa! Czy byście mogli ja włączyć lub założyć podobne forum? Proszę o wypowiedzi
_________________ Jestem legendą mfo za czasów świata 1 byłem w top 100
z tego co wiem Baggy - admin portalu od czasu zamkniecia portalu Phantoma - nie ma czasu bawić się w takie rzeczy. jak komuś z was chce się w to bawić to nie ma przeszkód, żeby samemu założyć portal o tematyce mfo
Serwer wygasł. Dane na nim jeszcze istnieją. Jeśli ktoś chce, mogę podesłać mu pliki, ewentualnie po opłaceniu serwera dać do niego dane, wraz z całą bazą i plikami. Niestety nie mam już chęci na prowadzenie portalu dot. mfo2.
Niestety, ale jednak nie mam siły prowadzić Nowego/starego portalu MY fantasy. Odzyskanie danych z tamtych hostingów za dużo tez kosztuje więc dam sobie z tym spokój, ale jeżeli ktoś chce postawić nowy portal mfo, to nie ma problemu
Chyba, że baggy coś tam jeszcze spróbuje odzyskać.