Na Arenie Folhord tak na prawdę to można nazwać tam silnego bossa ostatniego (chodzi o obowiązkowe) a z tego co wiem to czarny smok czy jak mu tam jest niesamowitym bossem
Na Arenie Folhord tak na prawdę to można nazwać tam silnego bossa ostatniego (chodzi o obowiązkowe) a z tego co wiem to czarny smok czy jak mu tam jest niesamowitym bossem
Jest trudny, ale nie najtrudniejszy. Bardziej wkurza to, że trzeba przed nim pokonać 19 bossów
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 21-03-2013, 10:50
Undi tego nikt nie uaktualnia. Gdyby uaktualniłi miałbym kilka rekordów bossów (m in wściekłego ogra 153 lvl), a najlepiej demona ciemności na 177 lvl pokonałem
Dobra, zajęło mi to więcej niż myślałem, dziś wieczorem powinno być
[ Dodano: 24-04-2013, 17:32 ]
Tak na prawdę dziś zacząłem, przerwy były, więc skończyłem na razie potwory z Arkadii, zaczynam Salamandrie, ale myślę że dziś się wyrobię jak będzie mi się chciało...
[ Dodano: 24-04-2013, 19:59 ]
W takim razie zapraszam https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=459213#459213 wszystko skończone, po "wielu" godzinnej pracy w końcu skończyłem, w razie uwag proszę pisać, możliwe że są jakieś błędy. Na razie w sumie są tylko 3-4 moje rekordy aktualne nic więcej, zapraszam do dawania jak najlepszych rekordów!!!!
Pozdrawiam.