Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:10
Mapka
Autor Wiadomość
daniel24145
Użytkownik

Level: 102
Wysłany: 02-05-2013, 11:03   Mapka

Witam. Chciałbym przedstawić wam mój pomysł, piszę go tutaj, ponieważ dział propozycji jest zamknięty (nie wiem dlaczego - wchodzę tu bardzo rzadko). Otóż na serwerze 1+2 (nie wiem jak na innych) jest ciężko złapać kogoś do walki, zwłaszcza gdy się ma więcej wygranych niż przegranych (wtedy ludzie omijają pojedynków z takowymi osobami). Chciałbym by w opcji Szukaj dodano możliwość wyszukania graczy na polu. Obecnie można wyszukać tylko tych, którzy są online oraz wybrać miasto. Taka opcja szukania (niekoniecznie dostępnych) postaci na mapie byłaby dla nas w jakimś stopniu ułatwieniem w znajdowaniu wiary do walki - choćby na mapie -. Ktoś mi napisze, że również dobrze można wejść w profil gracza i zobaczyć jego pole gdzie się znajduję, ale jak mam przeglądać kilka set postaci w tym połowa kont się nie loguje to miłego szukania życzę. Może ktoś się ze mną zgadza? Jeszcze dodam, że wiem, że istnieje serwer pvp, ale dla niektórych szkoda porzucać tego serwera, skoro ma się dobre konto to po co z niego rezygnować - nie wiem jak większość osób ale ja wole grać jednym, a porządnym kontem i na jednym świecie -

Pozdrawiam,
Daniel.

kostro 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Awds
Level: 180
Świat: 3
Wysłany: 02-05-2013, 11:34   Re: Mapka

daniel24145 napisał/a:
Ktoś mi napisze, że również dobrze można wejść w profil gracza i zobaczyć jego pole gdzie się znajduję, ale jak mam przeglądać kilka set postaci w tym połowa kont się nie loguje to miłego szukania życzę.
Szukaj według aktywności

daniel24145
Użytkownik

Wysłany: 02-05-2013, 11:45   

Aktywności? Ten serwer umarł... już nie to co kilka lat temu. Teraz ludzie wchodzą dosłownie na pare minut i wychodzą. Wyszukaj online znajduje mi tylko samego siebie, rzadko co kogo znajdę. Dzięki opcji szukaj na mapie szybciej mógłbym kogoś dorwać i nie musiał czekać kilka dni by z kimś zawalczyć.

kiwipogromca
[Usunięty]

Wysłany: 02-05-2013, 12:26   Re: Mapka

kostro napisał/a:
daniel24145 napisał/a:
Ktoś mi napisze, że również dobrze można wejść w profil gracza i zobaczyć jego pole gdzie się znajduję, ale jak mam przeglądać kilka set postaci w tym połowa kont się nie loguje to miłego szukania życzę.
Szukaj według aktywności

Ja tak cały czas robię i nie widzę w tym nic trudnego, szukam według aktywności i zajmuję mi to max 5 minut i już mam ogarniętych wszystkich z mojego przedziału - proponuję Ci też tak robić.

daniel24145
Użytkownik

Wysłany: 03-05-2013, 09:44   

Jest pełno stron gracza, jak dla kogoś kto korzysta z laptopa bez myszki jest to troche wkurzające, ponieważ musi non stop jeździć w górę i w dól, sprawdzać i męczyć się tym palcem. Co szkodzi dodać takową opcje, raz dwa i po sprawie, wyszukanych na mapie mamy.

ManiakMFo 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Ice Axe
Level: 500
Świat: 3
Wysłany: 03-05-2013, 13:27   

Tez mnie to kiedyś denerwowało ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi