Chce o zbanowanie pouczenie by ten koleś tak do mnie nie pisał.... Nie wiem co chce ode mnie aczkolwiek goniłem go przez chwilę na polu i z takimi tekstami do mnie troche go wyśmiałem z kolegami na czacie mfo i pisał mi bzdury na pw... Wyzywanie od rodziny itp... GIMBAZA proszę gm o [cenzura] zbanowanie dzieciaka....
Dowód:
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 05-05-2013, 23:34, w całości zmieniany 1 raz
a tak na powaznie, jak widze ze ktos jest z tzn. umyslowej kasty nizszej to bardzo ale to bardzo lubie sie do niego upodabniac. wczoraj sobota, lepszy humorek miałem sami wiecie jak to jest nie bede wrzucał co ty mi pisałeś bo to nie ma sensu, tak czy inaczej śmiech. Dziekuje, pozdrawiam, elo.
hahaha właśnie oto chodzi że ja do cb nie pisałem gm może logi sprawdzić hehe wtopa co?
nie mam nic do cb ani wgl ale nie chodzi też o mnie z tego co wiem nie tylko do mnie tak pisałeś a przez takich dzieci jak ty mfo upada ... tyle w temacie
mam nadzieje że coś z tym zrobicie .... chamstwo tępimy chamstwem ....
Nie mogą być wyłączną podstawą do ukarania:
a) Prezentowane cytaty z rozmów;
b) Screeny;
c) Zapisy rozmów (np. z komunikatora Gadu-Gadu) itp;
d) Podejrzenia/przypuszczenia niepoparte innymi dowodami.