Od poczatku laduja se 3 minuty i bylo dobrze na s5 skrucono jako zeby sie szybciej lvle nabijalo poniewaz gra jest podzielona na rundy a jak se na s 1+2 czy s3 poczekasz troszke to sie nic nie stanie
TrzyStu napisał/a:
Jak taki ci spieszno do tego bossa to mozesz sobie zaladowac ruchy za mfy
Dokładnie. Jak by się ładowały 90sek to by prawie wcale nie kupywali ruchów
ale pomyśl masz 3 ruchy do bossa, a kupujesz ruchy. Albo, że masz 7lvl brakuje ci 600 doświadczenia do poziomu a kupujesz ruchy i zobacz jak mało ich dostajesz za 10 MF na poziomie 140-400 to warto tak robić, że kupujesz ale na 7??? Powinna być określona stawka np.:
20 ruchów= 1mf
a nie, że za sto parę ruchów płacisz 10 MF więc ja się zgadzam z pomysłem gracza Devorels
kastro napisał/a
Cytat:
TrzyStu napisał/a:
Jak taki ci spieszno do tego bossa to mozesz sobie zaladowac ruchy za mfy
Dokładnie. Jak by się ładowały 90sek to by prawie wcale nie kupywali ruchów
ale pomyśl masz 3 ruchy do bossa, a kupujesz ruchy. Albo, że masz 7lvl brakuje ci 600 doświadczenia do poziomu a kupujesz ruchy i zobacz jak mało ich dostajesz za 10 MF na poziomie 140-400 to warto tak robić, że kupujesz ale na 7??? Powinna być określona stawka np.:
20 ruchów= 1mf
a nie, że za sto parę ruchów płacisz 10 MF więc ja się zgadzam z pomysłem gracza Devorels
1297:20=64,85
czyli za pełne ruchy miałbym dac 65 mF?;>
Skoro gra traci graczy to można zrobić pewne ugody dla tych, którzy nadal trwają. Jednak szybciej ładujących się ruchów bym tam nie widział, już lepiej większy exp, gold, ap.
Skoro gra traci graczy to można zrobić pewne ugody dla tych, którzy nadal trwają. Jednak szybciej ładujących się ruchów bym tam nie widział, już lepiej większy exp, gold, ap.
wszyscy ktorzy zostali przy my fantazy swietnie se radza bez zadnych udogodnien a zeby sie im nie nudzilo administracja polaczyla s1 i s2 dodala s4 a i zrobili jeszcze serwer pvp wiecej zmmian nie trzeba a na pewno nie w tym kierunku co wy kombinujecie juz bardziej postawil bym na rozbudowywanie fabuly czym musial by sie zajac sam zalozyciel gry ktory my fantasy v2 ma gdzies wiec bez sesu sa takie teaty jak dla mnie admin powinien zamknac temmat