Nie wiem czy jest to nadal aktualne ale chciałem zrobić portal do mfo! Ale bardzo bym prosił (jeżeli posiadacie) jakieś dane z tamtej strony. Zależy mi na czasie, więc proszę o jak najszybsze danie danych ;p A i podanie co ma być dokładnie Z Góry Dziękuje i Pozdrawiam...
Od zera powiadasz? To zamiast danych napiszcie mi co i jak ma wyglądać, szablon itp. (Co ma się znajdować na tej stronie, tak dokładnie) Mniej więcej wiem co ma tam być itp ale chciałbym wiedzieć dokładnie
Dobra, mam lepszy plan, zrobię jak zrobię, najwyżej potem będę jakieś uwagi co dodać itp. ;p
Ale czekaj, chcesz żebym zrobił portal mfo v2 i mfo v3? żeby to razem było??? Znaczy razem jak razem, jedna stronka Tylko jakoś oddziele wszystko ;p A z forum to po prostu będzie przekierowywać na mfo v2 albo na mfo v3 (forum). Wizję mam na razie tylko taką by, dać wszystkie bronie z opisem z mfo v2 i v3 no i bossy ;p Szablon niebieski jakiś, to się znajdzie no i reszta to wy ustalicie co by dodać itp.
to co zrobisz to zależy od Ciebie - ja tylko mówię jak wyglądały poprzednie wersję portalu. tak samo której wersji będzie dotyczył portal, to też Twoja decyzja. Baggy szalał na v3, więc portal był poświęcony v3. jeżeli wolisz v2, to zrób o v2
ale tak mi się wydaję, że więcej osób korzystało z forum portalowego, niż z samego portalu
Na początek zrobię v2 bo i tak będzie trochę roboty, jak skończę v2 to może pomyśle o v3 ;p Wiesz ale forum to i tak mamy tu itp. Ale myślałem żeby zrobić portal tak by dać wszystko co, gdzie, jak, w co dawać itp. żeby zamiast czekać na odpowiedź innych, wejść na portal i już. Znaczy zawsze można wejść na forum w razie wątpliwości, heheh oczywiście nie znam na każdego bossa staty, wiec albo przeglądnę forum, strony itp. albo będę liczył na pomoc graczy (Szczerze jak dadzą to bardziej się przyda że tak powiem przyszłym graczom, lub obecnym niż mi) Chociaż pewnie dało by się wszystko znaleźć, ale np. nie chciał bym dawać jakiś słabych co nie wypalą albo co
kiedyś był pomysł, żeby zrobić filmik przejścia całej fabuły od dili - takie jak Crypton z Vandee robili podczas upka 2010. nigdy nie został zrealizowany, ale byłby dobry materiał na portal - taka luźna sugestia
O kurde :O Przecież z takim filmikiem, to dużo roboty, i szczerze tylko GM może to zrealizować Oczywiście zrobienie czegoś takiego w sumie nie było by strasznym problemem, znaczy jeden jest, brak GM ;p Musiał by to zrobić któryś z was No i też dużo czasu, ale myślę że jak ma się GM'a to, to tak dużo nie zajmuje, ale miałeś plan by w jednym filmiku wszystko dać czy na części? XD Czy ja wiem czy upadnie? Zobaczymy
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 08-06-2013, 14:30
OttoIII napisał/a:
kiedyś był pomysł, żeby zrobić filmik przejścia całej fabuły od dili - takie jak Crypton z Vandee robili podczas upka 2010. nigdy nie został zrealizowany, ale byłby dobry materiał na portal - taka luźna sugestia
w każdym razie powodzenia :]
jestem w stanie się tego podjąć, ale są 2 rzeczy.
1: i najważniejsze
Cytat:
Oczywiście zrobienie czegoś takiego w sumie nie było by strasznym problemem, znaczy jeden jest, brak GM ;p
musiałbym dostać GM
2:
Cytat:
Przecież z takim filmikiem, to dużo roboty
mogę zabrać się za to w wakacje. Teraz aktualnie sesja się zaczyna, więc wiadomo.