masz więcej szczęścia i siły niż ja grając bossowcem na 160.. :] do 125 dawałbym tylko w szybkość, potem obrony podbił po 30 każda. w luck nie dawaj do ~175. siły masz aż za dużo. w ogóle już nie musisz jej dodawać. hp+ noś zawsze komplet. na 120 możesz podbić do 13k hp
masz więcej szczęścia i siły niż ja grając bossowcem na 160.. :] do 125 dawałbym tylko w szybkość, potem obrony podbił po 30 każda. w luck nie dawaj do ~175. siły masz aż za dużo. w ogóle już nie musisz jej dodawać. hp+ noś zawsze komplet. na 120 możesz podbić do 13k hp
200 szczescia za duzo na 120lv? ty chyba nie wisz co mowisz mialem na 132lv 300lucka w bazowych i nidosc ze zezozowalem co chwila to kryty od bossow bijacych fizykiem a o tym zebym ja walnal krytyka nie bylo mowy na 160lv moze byc jakies eq co daje celnosc wojowi
Tak jak mówiłem, np. obrony mag mam więcej na bossa z obrona mag i na odwrót (z obroną)
Po za tym, sorka, jak miałem mniej szczęścia to nic trafić nie mogłem ;/
A co do hp, to nie przesadzaj ;D Skoro na 156 spokojnie wystarczy 10k hp
Nawet 180 lvl to spokojnie może być to 12k hp...
Hehehe i tak wiadomo że bez resetowania statów przed bossem to nie jest bossowiec ;d Jak grę da się skończyć na 180 lvl to pzdr
I tak wole iść bardziej na szybkość niż na szczęście...
A własnie, zawsze się zastanawiałem i nigdy nie dostałem odpowiedzi, co zrobić by walczyć z Heraldem? W ogóle jak do tego doszło (mniej więcej się domyślam). Walka z mimic prawie cały czas "Ale chybił" po za tym, Ty jesteś magiem a nie wojownikiem, myślisz że ja swoim magiem daje dużo w szczęście? w ogóle prawie... I jestem pewny że miałbym tak jak Ty ;D Bo magiem takiego lvl to nie miałem nigdy xd
W ogóle Otto mam do Ciebie pytanie, jakim kurde prawem pokonałeś złowrogie szkielety na 115 lvl? Albo inaczej zapytam, jakim prawem do nich doszedłeś!!! Jak ja wchodzę do labiryntu i na powitanie dostaje 4x demony albo inne gówna -.-
A własnie, zawsze się zastanawiałem i nigdy nie dostałem odpowiedzi, co zrobić by walczyć z Heraldem?
przed walką z demonem z nim walczysz
DragonReds napisał/a:
Walka z mimic prawie cały czas "Ale chybił"
liczy się efekt
DragonReds napisał/a:
po za tym, Ty jesteś magiem a nie wojownikiem
często resetuje i zmieniam staty
DragonReds napisał/a:
W ogóle Otto mam do Ciebie pytanie, jakim kurde prawem pokonałeś złowrogie szkielety na 115 lvl? Albo inaczej zapytam, jakim prawem do nich doszedłeś!!! Jak ja wchodzę do labiryntu i na powitanie dostaje 4x demony albo inne gówna -.-
mit, czy byłbyś w stanie pomóc ułożyć mi staty dla woja, pod tuerk na 120 lvl? to Mój szkielet
Żywotność 220 (+100%)
Siła 190 (+100%)
Witalność 10 (+0%)
Magia 10 (+0%)
Inteligencja 10 (+20%)
Szybkość 470 (+100%)
Szczęście 350 (+100%)
Widać że speedera chce zrobić, a więc nie jest źle. Lecz speederem na 120 nie pograsz raczej bez wstępnych testów i przygotowanych taktyk na graczy.
Jedynie co bym zrobił to siły do 250 zwiększył i trochę mniej hp (max 11k ale to oporowo już)