A ja mam do Ciebie takie pytanie : Po co grasz w mfo jak Ci się znudzi za jakiś czas?
A co do wypowiedzi Chadriana czy jak mu tam; p Wiesz, GM'a nikt Ci nie da, jak nic nie zrobiłeś dla gry (chociaż pewnie z tym nawet możesz go nie dostać) Moim zdaniem jedyna osoba która może dostać GM'a to, ta co zna GM'a i ma u niego zaufanie ;p Dlatego trzeba czekać aż jakiś GM znajdzie czas na taki filmik
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 08-06-2013, 15:21
DragonReds napisał/a:
A ja mam do Ciebie takie pytanie : Po co grasz w mfo jak Ci się znudzi za jakiś czas?
A co do wypowiedzi Chadriana czy jak mu tam; p Wiesz, GM'a nikt Ci nie da, jak nic nie zrobiłeś dla gry (chociaż pewnie z tym nawet możesz go nie dostać) Moim zdaniem jedyna osoba która może dostać GM'a to, ta co zna GM'a i ma u niego zaufanie ;p Dlatego trzeba czekać aż jakiś GM znajdzie czas na taki filmik
były wybory na GM - mógł wystartować każdy. Nie startowałem bo nie miałem ochoty. Chociaż teraz nabieram coraz większej. Szczególnie patrząc na aktywność GM na s1+2 gdzie aktywny jest tylko Bicek... uważam, że 1 GM na świat to za mało... Wiem, że teraz to sobie mogę. Ale czekam może nadarzy się okazja aby móc wystartować na posadę GM.
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 08-06-2013, 16:36
OttoIII napisał/a:
gm nie jest niezbędny. nie jest problemem wbicia 50lv przed pokonaniem rapsa1 na s3. if you know what i mean.
pisząc to rozumiem, że jesteś w stanie dać kasę na to, poza tym na 50 lv nie dojdziesz do Folhrod już nie wspominając o Salamandrii . I ile to ruchów o ile dni, miesięcy wydłuża się czas pracy
Sam zaczynalem od zera i kompletowalem info, poradniki, pisalem skrypty, ktore pobieraly eq, tworzylem style etc. Nie ma tak latwo . Skoro entuzjazm spada juz na tym poziomie, to nie wroze sukcesow. Jedyne co moge Wam zaproponowac to kacik informacyjny mfo - stronka na ktorej zamieszczane beda informacje z zycia mfo, ciekawe wywiady, statystyko, nowosci (oczywiscie odnosnie mfo2 i mfo3) z malym kacikiem dla marud, aby mogly sobie pogadac, bo o to glownie chodzi. Cos na wzor zapomnianej gazetki mfo ktora prowadzilem, ale w formie online, bloggowej + male forum z pomocami mfo2.
Ja tylko uważam że szczerze nie chce mi się zaczynać robić filmiku, który zajmie baaaaaardzo dużo czasu, jak wiem że go nie skończę, stwierdzam to po tym że nie raz już robiłem sobie przerwy od mfo, więc uważam że jeżeli chodzi o mnie to odpada, na pewno nie wytrwam do końca filmiku Zrobię portal i tyle ;p