Wysłany: 07-06-2013, 21:15 ShoutBox i cos do ADICH1...
Włączcie tego shoutbox'a, i tak juz malo kto tu wchodzi a od czasu do czasu mozna by bylo sobie coś napisać, pozdrowić itp i nikomu krzywdy by to nie zrobiło...
To może sobie jeszcze coś nastukam do tego ADIHC1 i moze mi cos mądrego odpowie i ktoś udzieli zaintresowany
Ja wogóle nie rozumiem czemu takie zawzięcie ADIHC1 z twojej strony,
człowieku to tylko forum a nie studio TVN 24 i daj tym ludziom co siedzieli tutaj po 2 3 4 lata sobie normalnie popisać na tym shoutboxi'e kiedy mają ochotę i tu wchodzą....... dziękuje i...
.i.....na prawdę nie mam zamiaru z tobą nawet pisać, bo dobrze wiesz co o tobie sądzę i siedź sobie na tym mfo jeszcze i 10 lat i liz tak pooowoli tylek Jackowi...
Bo ty dobrze wiedziałeś jaki oni mają zapłon na robienie czegokolwiek i to wykorzystywałeś, bo gów%o tutaj zrobiłeś oprócz mądrzenia i regulaminów........
Napisze co myślę i zachowam kulture lub ocenzuruje bo s#$m na ciebie z góry na dół.. mnie... po prostu...
Mnie po prostu wkurwia%^o że taka osoba jak ty,
tutaj rządzi i pier$%oli to wszystko i ten cały potencjał, trzyma się tylko swojej grupy a innych trzyma na dystans (jesteś sztywniak i to pewnie prze ch$j - przykro ), co było bardzo, bardzo złe bo tacy ludzie umierają w końcu w samotności (chyba że mają jeszcze komputer... to .. nie będę mówił hehe) zabujani w sobie. Po prostu ty jesteś takim typem którego mało kto lubił, szczerze... nie dałeś się lubić, bo kto Ci dupy nie lizał i był chociaż w pewnym stopniu ogarnięty w głowie to widział w tobie pozera... A na prawde jak ty masz tyle lat co masz to przykro bo na prawde jesteś na 100% głupszy i mniej doświaczony życiowo od Cryptona, bo ten chłopak przynajmniej pisał normalnie, mądrze i zawsze mówił prawdę tak jak ja, a ty zawsze znajdziesz argument na argument i spróbujesz zrobić idiote.......... .....
i gadaj z id#@tą ... taka prawda...
chyba że ty jakiś psychotropach jedziesz..
ty lubiłeś dostawać mieć tylko dla siebie i lubiłeś to pokazywać ale bardzo mądrze i powoli. .... dłuuuugoooooooooo.... jaaaak najdłużeeeeeeej... hehe.
- tak się kur#@a zastanawia, czy ty kiedyś z czymś przegiąłeś, bo ku$@#a naprawę nie znałem tutaj większego pozera niż ty i dobrze sobie z tego sprawę zdajesz co nie jest zabawne
Jacek po prostu nie poświęcał czasu na to co się dzieje na forum, i powierzył to wszystko złym ludziom i taka jest prawda, ciekawe czy teraz sobie zdaje z tego sprawe czy nawet o tym nie pomyślał bo nie miał czasu :D:D:D:D hehe
a szkoda i w sumie słabo go znam, ale uważam że jego interesowała tylko gra i kasa a ja całkowicie za free chciałem mu na prawdę pomóc i pokazać to wszystko co chcieli by widzieć gracze i dać im to, mnie by to zadowalało najbardziej bo ogólnie charakter mam dobry i nienawidzę kłamstwa, sztuczności, i takich ludzi co wyżej srają niż nos mają, na prawdę strasznie nie nawidzę...
Nie badźmy idio@tami przecież o to cały czas mi chodziło, o dobro tej gry i stanowisko zawsze traktowałem jako większe możliwości a nie zdobienie się na bóg wie kogo bo tego też nie trawie i tego nigdy nie ukrywałęm... Ja nawet grosza nie chciałem za to broń bóg nigdy (to jeszcze ja proponowałem Jackowi że mogę zainwestować w tą grę swoją kasę, ale zawsze blokowałeś mnie ty na tym swoim stanowisku ehhh.. ja nie lubie plot i bajkopisarzy, popisałeś pare łądnych postów i dostałeś moda, popisałeś więcej i trafiła się okazja na juniora. ty od początku z takim zamiarem tutaj wystartowałeś i ja dobrze wiem o tym,, bo jakbys mial jaja to juz dawno bys zrezygnowal jak mowiles.. heheh
.. a hobby robie za free bo większą mi sprawa satysfkacja swoja i innych niz kasa i wielu innych ludzi na świecie tez
, ja zawsze we wszystko wsadzałem całe serce i taki jestem i prawda nigdy tego nie mówiłem publicznie ze nie moge przezyc i wkur$%wia mnie to ze ty jestes na tym stanowisku i blokujesz to wszystko taki typ starsznego zazdrośnika.. no po prostu KU@#!$#!@%$@#WA czemu ten Jacek i Tomi kładą lache w najważniejszym momencie kiedy gra ma popularności i trzeba iść do przodu i biorą ciebie na to stanowisko, to przy tobie wszystko umarlo dlatego ja bardzo szybko koncze znajomosci z takimi osobami bo mnie to nie bawi...
Szkoda, szkoda bo ja wiedziałem od początku że żeby ciebie stad wywalić to jest wyzwanie nie do wykonania, przecież ja byłem w zasadzie szczery i nie miły do tych osób kórzy zarzucali mi coś z du$y wziete a to przeciez wku$$wia jak widzisz ze stado baranó się zebrało i chcą się ciebie(w tym przypadku MNIE) pozbyć
Dobra nie bede juz pisac, bardzo chcialem ci to napisac bo jednak mam sentyment do tej gry, i nie dla jaj poświęcałem jej tyle czasu
Syf ci robilem na forum mfo3 bo bawi mnie twoj mus opanowania pozerku
Tylko nie jedź mi po ambicji zbyt mocno bo nie wiem czy wytrzymam taki doświadczony już atak, bądź miły.. a przecież będziesz
Zawzięty typ jak moja babka co 20 lat żal i gniew miałą do teściowej i nigdy nie chciała dojść do porozumienia, zbyt duza duma
Z Tego wynika że masz żal do ADICH1 że zniszczył grę Ale nie on sam jest temu winny za to że gra upadła najbardziej przyczynił się do tego Jacek bo on to stworzył i to on się tym nie interesował i powierzył losy gry temu na którym najwięcej zarobi skutki dziś są widoczne
zamiast my-fantasy większość uciekło do margonem2 w którym z my fantasy jest jedynie tyle że goni się tego Thargana co porwał brata I od czasu do czasu pojawi się boss o tej samej nazwie
Z Tego wynika że masz żal do ADICH1 że zniszczył grę
Nie no nigdzie chyba az tak tego nie napisalem bo nie mam zadnego zalu, ja poprostu lubie powiedziec co mysle i prawde w oczy. poza tym nie napisalem ze on zniszczyl gre a zahamowal ludzi ktorzy chcieli dobrze .. zeby tylko on nie stracil
Ja to zlewam czy on to przeczyta czy nie i czy sie przejmie czy nie, mnie ten czlowiek inetresuje tak jak arab jadacy na ośle do domu i wszyscy inni nieznajomi, niech inni sobie poczytaja co pamietaja te czasy
Heh ja gram od 2007r ale byłem wtedy młody głupi i większość moich kont zostało rozkradzione i zaczynałem od nowa i od nowa zacząłem kminić co i jak dopiero 2010/2011 a na forum nie wchodziłem do niedawna więc raczej za bardzo nie powspominam jak to było za tamtych czasów ale jak by mądrze pokierować tą grą za czasów świetności to to by był dzisiaj hicior
Ja nigdzie się nie wpraszałem. Najpierw o pomoc poprosił mnie Mirek, potem Tomi. Nikt mnie też nie trzyma tutaj siłą, tym bardziej ja tego nie robię - sięgnij pamięcią wstecz, przypomnisz sobie, że chciałem nawet oddać Ci uprawnienia.
W każdej chwili jestem skłonny oddać "pałeczkę", jeśli Tomi uzna, że nie jest zadowolony z tego, w jaki sposób opiekuję się forami.
Do dzisiaj nie wiem czemu mnie atakujesz. Nie obwiniaj mnie za niespełnienie swoich chorych ambicji. Jakkolwiek groteskowo to brzmi w kontekście niszowej gry przeglądarkowej.
Ja od początku jestem tutaj z ciekawości - ciekawiło mnie to, jak to wszystko wygląda od drugiej strony i nadal to obserwuję.
Co miałem napisać to napisałem i tak to już nic nie zmieni i po tylu latach to na prawde mam gdzieś co jest na chwile obecną a co mogło by być gdyby...
Po takim czasie kazdy stwierdzi ze nie warto juz tutaj wracac, bo nie ma po co i szkoda czasu (kiedys bylo zajebiscie, ale to bylo kiedys i juz nie wroci)..
Olewka adminów to 80% bo nic nie zrobili w tym kierunku, i w sumie nie ma czego zalowac, to ich gra...
Wiesz dobrze ze od poczatku ciebie nie "lubilem" za to o czym pisalem, a jedynie tolerowalem bo tak jest lepiej. Naszla mnie ochota zeby napisac co mysle od poczatku do konca i napisalem
Nie wiem ja ciebie mam poprosic zebys wlaczyl ten shoutboxa na tym forum? Czy sam stwierdzisz ze jednak nic to nikomu nie zaszkodzi ani mi, ani tobie ani tym 3-6 "gosciom" co bywają czasem na tym forum...
I tak przez ~70% czasu ten szhoutbox bedzie pewnie nieuzywany...
To ze np. ty juz tutaj sie nie udzielasz (czy nie masz do kogo...) nie oznacza zeby zabierac ta mozliwosc innym.. na prawde nie rozumiem i chyba nie zrozumiem czemu sb zostalo wylaczone bezpowrotnie, ludzie...
I tak przeciez zaglądają/udzielaja sie tam osoby zainteresowane..
--------------------------------
DO INNYCH
--------------------------------
Wygrzebalem jakas stara baze danych z forum portalu,
bierzcie stamtad co chcecie albo i nie...
nie wiem czy komus sie to jeszcze przyda...
Jeśli ktoś chce porozmawiać na SB, zapraszam na nowe forum.
nie każdy chce zaglądać do mfo 3
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...