Otóż.. Dostałem bana na 7 dni za "Celowe przekazywanie złota innemu graczowi" to że nie było to celowe, ani nie spojrzałem w logi bo zazwyczaj robię to wieczorem...
Moim zdaniem powinno być 24h czasu na zgłoszenie przez kupującego takiej aukcji bo np. w moim przypadku zauważenie takiej nadpłaty przy licytacji było dość ciężkie bo licytuję/kupuję dużą ilość przedmiotów na 2 kontynentach.
I takie pytanie: bo ktoś mi napisał:
Cytat:
ahahhaha dostałeś bana za przelew jak targ jest uwolniony z tego co mi wiadomo
Czy to prawda?
Ostatnio zmieniony przez avatar91 16-06-2013, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
targ nie jest moderowany tylko na s3 oraz s5. na s1+1 oraz s4 jest moderowany
co do czasu 24h. jeżeli widzimy, że gracz logował się parokrotnie na dłużej niż 10minut na konto od czasu zakończenia aukcji, to jest mała szansa, że nie przejrzał wiadomości i nie zobaczył nadwyżki. dlatego nie czekamy dłużej tylko nakładamy kare
tylko, że w wiadomościach jest tylko pokazane co kupił a nie za ile..
a logi sprawdzać kilka razy dziennie?
kupiłem od tego gracza eliksir.. i najprawdopodobniej to gracz wystawiający dał taką cenę a ja przypadkowo; myślałem, że to eliksir bo kto normalny wystawia po takiej cenie rege lvl1.
Ostatnio zmieniony przez avatar91 18-06-2013, 17:44, w całości zmieniany 1 raz
i najprawdopodobniej to gracz wystawiający dał taką cenę a ja przypadkowo myślałem
mniej myśl, unikniesz bana
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...