Profesja: Wojownik
Nick: FR3AKYLOG1C
Level: 22
Wysłany: 22-06-2013, 22:52
Mam małą propozycje
http://iv.pl/images/26831204618118929325.png
chciał bym by w profilu ekwipunku z magami wprowadzić coś takiego jak ustawienia co do ilości mp.
ze np
1.walka pvp z magiem mp<=300 na maga ( nazwa eq)
2.walka pvp z magiem mp>= 390 na maga2
i to samo ze skryptami
walki z graczami podzielić osobno na woja i maga i wprowadzić limit ataku/magi
by sobie ustawić ze z normalnymi magami i wojami leczymy sie a przy rzw ns nie leczymy.
Bo jak wiadomo to świat pvp i przebieranie się co chwile jest bez sensu bo nim to zrobisz padniesz 100 razy by pokonać 1 gracza.
i to by moim zdaniem było by sprawiedliwe na świecie pvp jezeli wejscie do zamku jest zablokowane na 15 min.
Pozdrawiam CrazyBoy
Profesja: Wojownik
Nick: FR3AKYLOG1C
Level: 22
Wysłany: 23-06-2013, 11:20
Cytat:
CrazyBoy napisał/a:
stawić ze z normalnymi magami i wojami leczymy sie a przy rzw ns nie leczymy.
Przecież możesz to ustawić w skrypcie, tylko trzeba pomyśleć :]
tak wiem tylko ze trzeba wchodzić cały czas w inteligencje i zmieniać a jak by była możliwość ustawienia tego co do ilości mp/ataku nie trzeba by było co chwile wchodzic w zakładke inteligencja
A ja mam pytanie dlaczego całe eq na tym świecie jest droższe dwukrotnie, a niektóre rzeczy nawet trzykrotnie, aniżeli jest na innych światach? To jest świat pvp, gdzie eq odgrywa ważną rolę, a Wy podwyższyliście je do tego stopnia, że żeby kupić to trzeba zbierać cały dzień.. Wiadomo na walkach można, ale co z tego, że wygra się 10k jak straci się 30k, gdy już się go trochę posiada.
Dla przykładu zamknięty hełm na innych światach w sklepie kosztuje 340k, a tu ponad 1kk.
Tak, teraz nie ma z tym większego problemu, jednak gdy zaczną się wyższe lvle to już będzie, a gdy wypadnie coś droższego to będzie płacz tylko.
Eq na woja na 55 kosztuję ok. 3.5kk, gdzie za tyle można by na targu kupić po wygórowanych cenach na innych światach.
Tak, płaczę, bo dla mnie jest to trochę bezsensowne. Tak, dla tych, którzy wygrywają nie będzie problemem pewnie, jednak takich graczy jest mniejszość znaczna. Poza tym nie robiąc resetu statystyk ciężko jest wygrywać i na 44 i na 55.