Heh, sami widzicie. Nic w grze nie jest robione bo nie potraficie podejść do sprawy poważnie. Dosłownie tomi leje na was, bo prezentujecie dwanaście wiosen ~
Na planecie ziemia nie znajdziecie sprawiedliwości, bo napotkacie zemstę.
Myślę że czasy mfo zdecydowanie minęły, zrozumcie to :
- daliście więcej rund - wg. mnie błąd, ale to jest moje zdanie,
- 0 jakich kolwiek bonusów przy pokonaniu bossa,
- nie ma żadnych bossów podobnych do sroki,
- ekwipunek się nie zmienia,
ja bym nie otwierał kolejnych serwerów do walk pvp itd. tylko zrobiłbym coś takiego :
na jednym świecie zrobić turnieje tak jak są tylko grupom dać pod grupy, np :
jak jest turniej 1 - 20 lvl, to niech on się dzieli na turnieje powiedzmy :
1-5, 5 - 10, 10-15, 15-20, zwycięzcy grup dostaną nagrody skromne, ale za to aktywniejsze turnieje, a żeby było więcej walk dałbym też boty, aby trochę namieszały
(nie każdy gracz ma talent do gry na narzuconym lvl w turnieju, niech są turnieje dla małych lvl, gdzie gracze, którzy lubią walki na małym poziomie mogli się wykazać, bo jak na razie widzę to jest tak że pełno starych wyjadaczy ustawi się w turku i nowicjusze po przegranej nie mają chęci do gry, a przez to odchodzą)
dodatkowo dałbym możliwość mini loterii, aby gracze stawiali gold w ciemno, by móc wygrać jakiś unikat na jakikolwiek lvl
podpowiem że dodałbym również jakieś postacie w fabule, aby expienie nie było takie nudne na mapie,
Na planecie ziemia nie znajdziecie sprawiedliwości, bo napotkacie zemstę.
Myślę że czasy mfo zdecydowanie minęły, zrozumcie to :
- daliście więcej rund - wg. mnie błąd, ale to jest moje zdanie,
- 0 jakich kolwiek bonusów przy pokonaniu bossa,
- nie ma żadnych bossów podobnych do sroki,
- ekwipunek się nie zmienia,
ja bym nie otwierał kolejnych serwerów do walk pvp itd. tylko zrobiłbym coś takiego :
na jednym świecie zrobić turnieje tak jak są tylko grupom dać pod grupy, np :
jak jest turniej 1 - 20 lvl, to niech on się dzieli na turnieje powiedzmy :
1-5, 5 - 10, 10-15, 15-20, zwycięzcy grup dostaną nagrody skromne, ale za to aktywniejsze turnieje, a żeby było więcej walk dałbym też boty, aby trochę namieszały
(nie każdy gracz ma talent do gry na narzuconym lvl w turnieju, niech są turnieje dla małych lvl, gdzie gracze, którzy lubią walki na małym poziomie mogli się wykazać, bo jak na razie widzę to jest tak że pełno starych wyjadaczy ustawi się w turku i nowicjusze po przegranej nie mają chęci do gry, a przez to odchodzą)
dodatkowo dałbym możliwość mini loterii, aby gracze stawiali gold w ciemno, by móc wygrać jakiś unikat na jakikolwiek lvl
podpowiem że dodałbym również jakieś postacie w fabule, aby expienie nie było takie nudne na mapie,