Nie zapominam, jednak dolicz do eq później rege i eliksiry. I nie można zapominać, że eq wypada. Nie zapominać też można idei tego świata, czyli walk, a w nich jednak eq przydaje się. Nie mówię, żeby wszystko było po ten 1g, tylko by maksymalnie chociaż kosztowało półtora razy drożej, aniżeli na innych światach. Trzykrotnie droższe rzeczy są przesadą trochę, tym bardziej, że nie są one cały czas założone.
Golda dropi się obecnie nawet 4x więcej niż na świecie zwykłym, a ceny są w zależności od eq takie same lub 2-3 razy wyższe. Wszystko jest w sklepie, a więc nie ma tzw. unikatów kosztujących fortunę. Ceny są dostosowane do tego ile się dropi. Eliksiry/regenki kosztują ułamek tego co na serwerze zwykłym. Zmian w tej kwestii nie będzie, nie przesadzajmy z podawaniem wszystkiego na tacy.
zawsze możesz napisać do mnie, a ja w złocie pomogę ;D
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
Na przykład ja. Ostatnio potrzebowałem na reset statystyk.
Nie żebym wam nie wierzył czy coś ale na testowym się nie da kupić MF-ów
Mam kolejne pytanko
Właśnie doszedłem do ballis na serwerze testowym czemu tam w sklepie nic nie ma? zostało jeszcze 16 dni może bym całą fabułę se przeszedł