Mam pytanie do Admina. Czy jest możliwość, aby następny awans był na 80 poziom, a nie 77? Bo nie bedzie można kontynuować fabuły, jeśli to będzie 77 poziom. A nie wiadomo też, czy do następnego awansu nie zabraknie czasu.
To jest świat PvP. Na fabułe możesz grać na innych światach. 20% to 20%
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -
Nick: herkules20/LireaQ
Level: 200
Wysłany: 10-07-2013, 12:07
Nie wiem jak wam ale mi zasady na s5 sie nie podobaja bo to nie jest serwer pvp.
Jesli chcesz Tomi aby osoby ktore wygrywaja byly zasluzone to ja bym zmienil kilka rzeczy :
-Jedno miasto ethernia z zakazem wejscia pod wodospad kazdy bedzie mogl kazdego zlapac nie ma uciekania
-Maksymalny czas spedzony w miescie 5h po czym wyrzuca konto nawet jak jestes offline jak Cie ubija to wracasz do miasta
-miksy za free i eq
I to bylby swiat pvp a teraz ? zrobilem fabule moge biegac po piaskach i uciekac do chochlikow na poziom2 wiec zrobie anty i bede bil nonstop pvp ale nie chce mi sie tak grac
Vist0 - już od pewnego czasu zauważyłem, że twoje posty nic nie wnoszą do tematu, chcesz sobie nabić ich jak najwięcej?
No pewnie.
Bla bla bla bla bla ;)
smiercionosny [Usunięty]
Wysłany: 10-07-2013, 13:12
fakt, dobrze by bylo zeby eq bylo darmowe na kazdy lv i dla kazdego, tak samo z potkami, i tak chodzi o same walki a co za tym idzie niech kazdy ma te same szanse, a nie ktos nie ma kasy=eq=pada w walkach, wiadomo ze z walk duzy wypada golda ale eq tanie nie jest, po tej rundzie jak bedzie 90+ sami sie o tym przekonamy;]
Wiadomo, że serwer PVP powstał tylko dla zarobku (zresztą się nawet nie dziwie, bo mfo2 upadało przed powstaniem s5). Jak zrobicie, że każdy ma równe szanse, to nikt nie kupi mf na złoto,ruchy itp. Więc nie będzie zarobku, oraz najprawdopodobniej wycofany zostanie bitcoin z nagród do najbardziej motywuje graczy kupujących mf (nie będę wymieniał po nickach, ale kilka osób resa się nawet do 6-7 razy dziennie, i pewnie to oni zasponsorowali Jackowi i Tomiemu Hawaje ). W takich grach nigdy nie ma równej rywalizacji więc trzeba się z tym pogodzić.
Nie wiem jak wam ale mi zasady na s5 sie nie podobaja bo to nie jest serwer pvp.
Jesli chcesz Tomi aby osoby ktore wygrywaja byly zasluzone to ja bym zmienil kilka rzeczy :
-Jedno miasto ethernia z zakazem wejscia pod wodospad kazdy bedzie mogl kazdego zlapac nie ma uciekania
-Maksymalny czas spedzony w miescie 5h po czym wyrzuca konto nawet jak jestes offline jak Cie ubija to wracasz do miasta
-miksy za free i eq
I to bylby swiat pvp a teraz ? zrobilem fabule moge biegac po piaskach i uciekac do chochlikow na poziom2 wiec zrobie anty i bede bil nonstop pvp ale nie chce mi sie tak grac
wtedy MF'y będą kupowane tylko na resy, nie opłaci im się, oni nie zrobili tego dla nas, a dla dobra własnej kieszeni, a to spora różnica.
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...