Wysłany: 11-07-2013, 15:13 blad sw 5 powrót do miasta
Witam jak w temacie
wyszedłem z miasta scythe idąc prosto na molo zaatakował mnie pikuch zapłaciłem 1kk za lot na wyspę tam wykorzystałem jakieś 10 ruchów padłem z potworami i wracam do miasta po 3 minutach jak wyszedłem z miasta gdzie dzień wcześniej padałem tam i wciągu 15 min nie trafiałem spowrotem do miasta
zadam zwrotu 1kk albo wrzucenia mnie spowrotem na wyspę
ps wyszedłem z zamku godzina 16.07 pikuch atakuje 16.08 16.09 wrzuca mnie spowrotem do miasta(nie wbiłem lv)
zadam zwrotu 1kk albo wrzucenia mnie spowrotem na wyspę
Nikt Ci niczego nie zwróci.
Mam nadzieję, że pomogłem.
czy ty nadal nabijasz te posty idź dziecko zacznij grac w lola czy coś bo tu już nikt cie nie lubi każdy cie wywala z rozmowy nie jestem pierwszy np nie czekam na twoja odpowiedz tylko mastera jakiegoś.
sam sie zastanawiam przy twojej inteligencji i odpowiedzi na ten post stwierdzenie jest takie- niemasz pojecia o co tam chodzi
a pytanie jest takie- po co sie udzielasz posty nabijasz
sam sie zastanawiam przy twojej inteligencji i odpowiedzi na ten post stwierdzenie jest takie- niemasz pojecia o co tam chodzi
Nieźle Ci idzie cytowanie Ćwicz dalej.
Spytałem, czy "grasz na 5 św" to stwierdzenie czy pytanie. Bo nie gram na św 5, więc Twoja wypowiedź raczej podchodzi pod pytanie, ale razem z moją lupą szukaliśmy pytajnika... I nie znaleźliśmy.
Nieźle Ci idzie cytowanie Ćwicz dalej.
Spytałem, czy "grasz na 5 św" to stwierdzenie czy pytanie. Bo nie gram na św 5, więc Twoja wypowiedź raczej podchodzi pod pytanie, ale razem z moją lupą szukaliśmy pytajnika... I nie znaleźliśmy.
Nie nabijam postów, po prostu próbuję pomóc
spoko koniec gadania czekam na tomiego Pozdro za pomoc:D
Ps. moja klawiatura nie uwzględnia tego pytajnika z powodu wyrwania guzika w laptopie qXd
berenit na s5 jest 15minutowa blokada wejścia do miasta żeby nie było anty ;p
paladyn każdy ma teraz tak, że pierwszy ded po wyjściu z miasta daje mu możliwość powrotu. jest tak od wczoraj po zmianach w pvp
berenit na s5 jest 15minutowa blokada wejścia do miasta żeby nie było anty ;p
paladyn każdy ma teraz tak, że pierwszy ded po wyjściu z miasta daje mu możliwość powrotu. jest tak od wczoraj po zmianach w pvp
tak o tym wiem tak jest od dawna ze jak na 1 polu z miast dedasz to wracasz ale to bylo po jakimis 3 moze 4 razie ded i miasto na wyspie a tera bylem jeszcze raz i dopiero ded po 15 minutach mnie wrócil