Tomi, jest możliwość zwiększenia nagród za turniej? 25 MF za 1 miejsce to trochę mało, na normalnym świecie jest do 85 poziomu ( tutaj mamy 88) odpowiednio 130 MF/2,5mln, 90 MF/1,6mln, 60 MF/1mln. Wraz ze wzrostem poziomu startowego powinno to być zmienione, dobrym rozwiązaniem będzie jednorazowa zmiana wartości nagród na całą rundę.
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -
Profesja: Wojownik
Nick: arab z 52
Level: 146
Wysłany: 22-07-2013, 17:21
oj eff że z Poneixsem się zgadzam i nie mam żadnego problemu, ale to że z tobą muszę się z godzić , ach będę cię cisnął w nowej róudzie , a z tym mf wielka święta racja, za 25 mf to się nic konkretnego zrobić nie da
pytanie czy zawsze tak bylo ze jak probuje wejsc do miasta i mam blokade 15 min to schodzil ruch? bo mi dzisiaj własnie zjadlo kilkadziesiat ruchu przez to ;/
smiercionosny [Usunięty]
Wysłany: 23-07-2013, 09:26
po tym jak wejdziemy do lochow folhord (scieki, cerberus) i te sprawy, to gdy tam padniemy przenosi nas do miasta, jest tak celowo, czy potem bedzie jak w kazdej lokacji?