Zacząłem jakiś czas temu grać postacią, której fabuła stanęła ze 3 lata temu. Popatrzyłem po bossach jakie zabiłem i czytałem solucje, które są następne i co mam robić. Pierwszy problem się pojawił, gdy nie spotkałem Aquatica mimo, iż zrobiłem od Helamona wszystko co było w solucji napisane. Może wcześniej coś trzeba było zrobić, ale to już pal licho, bo to poboczny boss chyba. Głównym problemem jest brama na 2 poziomie podziemia, która według solucji powinna się otworzyć po pokonaniu Złowrogich Szkieletów. No, niestety nie otworzyła się. Myślałem, że powrót i ponowne przełączenie załatwi sprawę, jednak i to zawiodło i nie wiem kompletnie co zrobić. Jest do niej jakiś klucz czy cokolwiek? co powinienem zrobić.
O dzięki, o rybie musiałem przeoczyć, więc pewnie to jest przyczyną. A co do bramy to już poradziłem sobie, odkryłem, że wcześniej jakieś dźwigni nie przełączyłem. Do zamknięcia.