_________________ Nie rozumiem słownika ortograficznego
JOHN HIGGINS [Usunięty]
Wysłany: 11-08-2013, 13:26
Można pomyśleć o tym wszystkim dość realnie ale nie myślcie że ktoś wam będzie rozszerzał fabułe, sam osobiście grałem kilka miesięcy w mfo3 wbiłem 40lvl+ i co? exp idzie strasznie wolno, ruchy strasznie długo się ładują, ale nie o to chodzi by tą wersje oczerniać cały czas. Trzeba zacząć od detali, dodać elki w sklepach miksy reglv1, lv2, w racjonalnych cenach, regi lv1 od nordii, a elki i regilv 2 od ballis, no ale elki nie po 1kk szt jak w obozie ale po 550max, no może jeszcze taniej, porobić jakieś reklamy na portalach do tego, napisać ze są jakieś nowości, by sprowadzić nowych i starych graczy trzeba trochę tę grę "ułatwić" lub powrócić do starych oldschoolowych zasad typu 'czaszki':D
-Myślałem równiez by u każdego gracza zwiększyć ruchy maxymalne o 25% lub może nawet o połowe- 50%, przykładowo, gracz 112lvl-max ruchy 433 po zwiekszeniu max ruchów o 50% wtedy osoba miała by ~650, drobny detal, jak ktoś wysyła na ruchy to po prostu się ucieszy.
-Można by było dodać do usług- usługę dzięki której przez 60min, gracz po przegranej z mobem (obojętnie gdzie by to było) nie cofał się do miasta a dalej mógł sie poruszać w danym miejscu, takie coś kosztowało by np. 10mf, myślę że cieszyło by sie sporą popularnością na św. 1+2,4
-A tak ogólnie by połączyć losy graczy świata 1+2 i św 4 (światów moderowanych) mozna by było połączyć te światy; 1+2+4, sporo z tym jest zachodu, ale rezultaty moim zdaniem były by zauważalne, połączenie odbylo by sie na tej samej zasadzie jak połączenie światów 1 i 2.
Musieliby mi duuuuuuuuużo płacić żebym tknął mfo3.
Podpisuje się.
Mfo3 jest przedobrzone.
To mi przypomina czasy średniowiecza. Czasy, gdy duchowni katoliccy stwierdzili, że cyfry arabskie są tak inteligentne i dobre, że muszą być dziełem szatana.
Szczególnie pozdrawiam tych, co mówią
Cytat:
od siebie zaproponował bym dołacznie swiata 4 do swiata 1+2,
Po co? Graczy wcale nie przybędzie, przybędzie kont.
Tak co do waszych pomysłów z miksturami rege lecącymi z potworków - czy czasem nie da się wymienić Skrzydeł Nietoperza za Rege u Remusa w Ballis?
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 11-08-2013, 23:14
musaraj napisał/a:
Tak co do waszych pomysłów z miksturami rege lecącymi z potworków - czy czasem nie da się wymienić Skrzydeł Nietoperza za Rege u Remusa w Ballis?
da się ale na miks rege lv1, które na wyższych poziomach są nie potrzebne i nikomu nie chce się bawić w wymiany i płacenie a 2kk za podróż statkiem ->nie opłacalne
da się ale na miks rege lv1, które na wyższych poziomach są nie potrzebne i nikomu nie chce się bawić w wymiany i płacenie a 2kk za podróż statkiem ->nie opłacalne
Tak, chcecie rege lecące z potworków, ja wam pokazuję, że jest pewne zastępstwo tego, a Wy natychmiast, że to za mało, że źle że itd.
To mi przypomina czasy średniowiecza. Czasy, gdy duchowni katoliccy stwierdzili, że cyfry arabskie są tak inteligentne i dobre, że muszą być dziełem szatana.
Grałem w wersję testową i dostałem odruchu wymiotnego* na widok tych "cudów". Nie wiem. Może jestem za stary na takie cukierkowe gry.
Co do rege, TAK, TRZEBA NAM DAWAĆ,
a) Nikt zdrowo rozwinięty nie będzie latał za skrzydłąmi nietoperzy, których na 100 ruchów może z 3 wyleci.
b) Jakoś nie widzę, żeby ktoś na ~55lv zabijał te nietoperze, a dopływ czegokolwiek z targu jest praktycznie zerowy.
*Kto chce niech zacznie mnie obrażać. Nie liczcie, że nawet na to spojrzę.
Na początek małymi kroczkami panowie/panie. Pierw wprowadziłbym czaszki oraz eliksiry od miasta Oasis, a Mikstury regeneracji lv 1 od Scythe. Myślę że to sprawiedliwe by było. Jednakże oczekuję cierpliwie na zdanie admina.
Uważam że i tak trafna sprawa jest, bo coraz więcej wyższych lvli narzeka że nie opłaca im sie sprowadzać tych rzeczy, bo :
- Połowę wartości eliksira tracą na interesie
- Koszt podróży - dodatkowa strata,
Dlatego nawet jak są turkowcy 55 - 70, 71 - 85, 86 - 100 to bez problemu dostaną to co chcą. I może to mieć wpływ na rozwój statystyk/inteligencji. Bo nie czarując się dzisiaj to inteligencje są robione pierw pod oszczędność, a potem na skuteczność - bynajmniej ja tak uważam po walkach.