Trochę się przelewów narobiło na s1+2 i może ktoś by się zainteresował ?
Bo jak GM wjedzie raz na tydzień to trochę za mało.
Bo taki Pan X przeleje sobie G, zgłosi aukcje, w 2 dni z dużym kapitałem kilkakrotnie go pomnoży, a GM odejmie tylko G za jedną ustawioną aukcję ...
Swoją drogą jestem ciekawy czemu system pozwala na zgłaszania tylko jednej aukcji w mieście, skoro można wystawić 3. Tak więc zgłoszę sobie aukcję normalną, a przelewu mi nikt nie zgłosi, bo nie można i ten sposób ujdzie bezkarnie, bo każdy będzie myślał, że już aukcje ktoś inny zgłosił, a nikomu nie chce się bawić w PW do GM'ów, bo i tak rzadko z tym coś robią ...
Przyzwyczajaj się powoli do noobstwa w grze Kiwi :}
Popatrz sobie na miszcz mieczuff czy jak mu tam, nie jeden temat był już o przelewach, ale admin nie robi nic z ty poważniejszego, bo mfo 3 teraz jest jego okiem w głowie. Za czasów 2008 - 20011 to gracz się zastanawiał czy zrobić przelew, bo kilka godzin później taki Areen albo Walkman uprzykrzył życie. Ale porządek był :}
_________________ "Et si tu n'existais pas..."
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 21-08-2013, 20:36
Brak słów. Zobacz sobie logi Dynia Olbrzymia. I to pierwszy przykład z brzegu, na spokojnie z 10 nicków mogę wymienić. A co dopiero jakbym posiedział i poszukał, ale nawet mi się nie chce ich zgłaszać, bo są bezkarni ... Jeszcze tego brakowało, żebym musiał się prosić GM'a żeby dał bana komuś.
skoro o targu mowa , to może mi ktoś wyjaśni jakim cudem kiedy ja dam limit ceny np. 1.000.000 G to ktoś inny jest w stanie mnie przebić i ja już nie mogę jego przebić bo mi pisze limit ceny osiągnięty , tak samo jak ktoś inny da równy limit to także nie mogę go przebić , o co kurde chodzi ?
skoro o targu mowa , to może mi ktoś wyjaśni jakim cudem kiedy ja dam limit ceny np. 1.000.000 G to ktoś inny jest w stanie mnie przebić i ja już nie mogę jego przebić bo mi pisze limit ceny osiągnięty , tak samo jak ktoś inny da równy limit to także nie mogę go przebić , o co kurde chodzi ?
ty masz dostęp do tego w sklepie a on nie
_________________ Nie rozumiem słownika ortograficznego
Zerknij logi gracza Dzim, jest tam też parę drobiazgów ^^
Np. cisowy pierstek za 3kk
_________________ "Et si tu n'existais pas..."
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 25-08-2013, 19:14
TOMI - ten post w szczególności kierowany do Ciebie.
Zrobisz coś w końcu z Targiem między innymi na świecie 1+2 ? A w szczególności z graczem 'Dynia Olbrzymia' - powinien już on dawno mieć całkowite zbanowane konto za liczne przelewy. Bo zgłaszanie aukcji na targu i pisanie pw do [GM] Bicek nic nie daje ...
JOHN HIGGINS [Usunięty]
Wysłany: 25-08-2013, 19:39
może dodać nowych gm;ów?
@
s1+s2
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 25-08-2013, 19:55
Bany poszły. Ale dziwi mnie, że tylko jedna strona dostaje bana. A drugiej też by trzeba było odjąć G, czyż nie ?
JOHN HIGGINS [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2013, 18:57
kiedys chyba bylo osoba licytujaca kara iles dni wiezienia, a ta co dostala golda/gold zostal zabrany;d