To jest forum.. a ja chcę wiedzieć z jakiego powodu ns pierwszy zaatakował skoro w poprzedniej walce ja pierwszy atakowałem, a jak wiemy walkę zaczyna ten kto ma więcej pt danych w jakas specjalność w bazie... on ma najwięcej dane w magie, pewnie z 330, a ja mam najwięcej w speedzie (tajemnica) ale mniej niż on ma magii, dlatego JA powinienem zacząć walkę tak jak poprzednio... dlatego proszę o opinię kogoś kto umiał by mi to wyjaśnić a nie pisać żebym sobie gdzieś o tym poczytał
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 01-09-2013, 10:03
Spicer napisał/a:
ja chcę wiedzieć z jakiego powodu ns pierwszy zaatakował skoro w poprzedniej walce ja pierwszy atakowałem
możliwe, że zmienił eq i dlatego zmieniła się kolejność
Cytat:
a jak wiemy walkę zaczyna ten kto ma więcej pt danych w jakas specjalność w bazie
ja o tym nie wiedziałem
Cytat:
a jak wiemy walkę zaczyna ten kto ma więcej pt danych w jakas specjalność w bazie... on ma najwięcej dane w magie, pewnie z 330, a ja mam najwięcej w speedzie
skoro zaczyna ten kto ma WIĘCEJ pkt w jakiejś specjalności a on ma WIĘCEJ wiec dlatego on zaczął
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 01-09-2013, 10:34
chadrian napisał/a:
Cytat:
a jak wiemy walkę zaczyna ten kto ma więcej pt danych w jakas specjalność w bazie... on ma najwięcej dane w magie, pewnie z 330, a ja mam najwięcej w speedzie
skoro zaczyna ten kto ma WIĘCEJ pkt w jakiejś specjalności a on ma WIĘCEJ wiec dlatego on zaczął