Ja od 6 lat jak tu gram byłem przekonany, że reflinki mogą być w prezentacji, ale to tlyko myślałem, bo dawno nie czytałem regulaminu. Może Administracji też sięwydaje, że to może byc w prezentacji skoro nic z tym nie robią ? Mi nic do tego, każdy ma swój sposób, ale jak jest tak napisane to tak powinno być
Co prawda od dawna aktywnie nie moderuję gry, jednak z tego co pamiętam, reflinki same w sobie zabronione nie są. Zabronione jest, tak jak Provus wspomniał,
Cytat:
Rozpowszechnianie (w jakiejkolwiek formie) nieprawdziwych informacji nt. bonusów w grze, ukrytych błędach czy innych korzyściach
czyli, np. ukrywanie reflinka pod tekstem "zarejestruj się, a dostaniesz bonus MF/złota/rankingu/etc".
Najlepiej jednak byłoby, gdyby Tomi potwierdził, czy to się czasem nie zmieniło. W każdym razie ten punkt WK powstał własnie w tym celu.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 15-09-2013, 19:03
A i tak wszyscy mają tego typu, że dana osoba dostanie jakiś bonus po zarejestrowaniu .
Profesja: Mag
Nick: Legenda ProVo
Level: 1
Świat: 5
Wysłany: 15-09-2013, 21:21
kiwipogromca napisał/a:
A i tak wszyscy mają tego typu, że dana osoba dostanie jakiś bonus po zarejestrowaniu .
Dasz przykład owej osoby ?
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 15-09-2013, 21:48
Provus napisał/a:
kiwipogromca napisał/a:
Dasz przykład owej osoby ?
Cichosza s1+2. "Jeśli zarejestrujesz się przez ten link i zdobędziesz minimum 501 pkt to dostaniesz ode mnie 200k golda " Nawet nie sprawdzałem, a tu jeszcze od gry 'plemiona'. Mógłbym jeszcze wypisywać, ale po co, jak i tak nikt nic z tym nie zrobi.