Witam, mam na s4 Postać o nicku Brajan, loguję się tam sporadycznie, (zazwyczaj na turki) zrobiłem ostatnio turka prywatnego, co by sobie gemiki podexspić, wbijam dziś patrze ban , że niby za multi konto, mamo tego , że za multi to jeszcze jako konto dodatkowe, czy wszystko aby na pewno jest ok w tej grze?
Mój nick : Antybristler Legenda
zrozum to ze miałem 1300rank i 200pvp i dostałem bana za multi konto a te konta byly kolegów bo grali u mnie często. I Się wkurzyłem jak nie wiem co ta gra schodzi na psy przez GM'ów. Mam na nich wy**bane zrobiłem sobie nowe konto na św1 bo nie grałem i mam nick : Szalony39 i będe grał teraz na św1 bo mam bana na św4 i nie wytrzymam 14 dni bez mfo xd a tak to mogłem rank miec a teraz zaczne na 15 lvl na 0rank i 50pvp omg.
Podrowienia dla Więzienia MFO schodzi na PSY !
I Love Barca <33
_________________ Jestem legendą mfo za czasów świata 1 byłem w top 100
Klen no nie oszukujmy się ale 1300 ranq to nic takiego a po za tym jak by się logowali u cb raz na ruski rok by nikt nic nie mówił
a u mnie ten typek się ani razu nie logował ani ja u niego i co ban mało tego zostałem potraktowany jako jego boczne koto ... i tu muszę się z tobą zgodzić gra schodzi na psy
Nie znam sytuacji Klen-a ale tu nie jego temat tylko mój prosił bym jakiegoś admina lub gm-a o wyjaśnienie sprawy , bo nie mam zamiaru kłócić się z GM-em nimfo w zgłoszeniu bo to i tak nigdy do niczego nie prowadzi
Nie zamknął, owszem miałem z tym graczem multi alarm na targu ale czy to znaczy że on jest moim multi? jeśli tak to na s1+2 mam nick 300-stuSpartan i mam multialarm z graczem Ricki i proszę o banika
A no coś kojarzę , dawno to troszkę było , ale to nie miejsce na takie rozmowy tutaj próbuję się dowiedzieć co się dzieje z administracją gry , czemu dostałem bana za "multi" i czemu ten GM, który dał mi bana, był na tyle bezczelny, że potraktował mnie jako jakieś konto boczne
heh no to fajnie wiedzieć że miałem multi ale dobra nie będę się z wami kłócił no to dajcie mi to główne / z resztą napisałem w zażaleniu gmowi że nie zależy mi na ranq itd/ tylko jak będzie z exspem bo miałem 85lv i pare kk exspa w nawiasie ?
Nie wiem na jakiej podstawie stwierdziłeś że to moje "multi" i szczerze nie obchodzi mnie to ale zrób coś żeby moje konto nie miało całkowitego bana i jak możesz napisz jak będzie z tym lvl-em
PS: a tak swoją drogą to i tak gra schodzi na psy, bo takie bany są śmieszne, a wmawianie mi że mam multi jest nieco żałosne