jestem zdenerwowany całą sytuacją, cały miesiąc się szykowałem na turniej i przez jakiś błąd wbiłem lvl którego nawet nie można zbić.. i teraz znowu delete i grać na nowo.. niby jakąś walke w turnieju mam ... ale co to zmienilo ? nic.. nie było żadnej informacji , że po zakończeniu zapisów nie obowiązuje blokada lvl'a i trzeba ją wykupić samemu.. super po prostu.... z łaski swojej cofnijcie przez wasz błąd ten wbity lvl .... bo nie mam zamiaru tracić konta
[ Dodano: 19-11-2013, 14:52 ]
zauważyłem w dodatku , że osoby np na 40 lvl nie expili przez 2-3 tygodnie by na 40 lvl zostać no i każdy jak zawsze po zapisie do turku zaczął expić no i lvl powpadały , i co teraz ? będą walczyć w wyższej grupie ? czy jakos te lvl'e będą cofnięte ?
Taa, a ktoś mi zwróci kilka tysięcy Ranku na wszystkich światach? Ta opcja mi nie pasuje. Niech gm cofają expa poszkodowanym, mają taką możliwość.
Zgadzam się z bohunem sam nabiłem dziś sporo punktów rankingowych i nie chce ich stracić, niech każdy komu wbił się poziom zgłosi się do GM a oni będą cofać ;>