Gm nic nie może z tym zrobić no i tyle na ten temat ehhh ; / nie to ze stracilem 1k ranq.. wbilem lvl... turek nie wystartował ehh chyba mfo upada... 20% graczy zdenerwowanych a turek nie wystartował.. i nie wiem teraz czy mam delać czy czekać... bo każdy dzien czekania 1-3 lvl'e mniej..
[ Dodano: 19-11-2013, 21:06 ]
a informacji jak nie było tak nie ma.
Gm nic nie może z tym zrobić no i tyle na ten temat ehhh ; / nie to ze stracilem 1k ranq.. wbilem lvl... turek nie wystartował ehh chyba mfo upada... 20% graczy zdenerwowanych a turek nie wystartował.. i nie wiem teraz czy mam delać czy czekać... bo każdy dzien czekania 1-3 lvl'e mniej..
[ Dodano: 19-11-2013, 21:06 ]
a informacji jak nie było tak nie ma.
Jak nie może, jak może wszystko. Może cofnąć baze danych o 24h albo odjąć lvl tym co wbili.
Pisałem ci już poczekaj. Może nie ma czasu, żeby dać jakieś info co się dzieje.
Ale mnie juz wkurza ten bug... A najgorsze jest to ze Tomi o nim nic nie wie i nawet nie wbija na forum.
Musi byc nowy nabor GM bo ani bicek ani reszta GM nawet go pewnie o tym nie poinformowala... Nowi aktywni GM oznacza wiekszy kontakt z Tomi'm. Np. GG, fb albi nawet kontakt telefoniczny.
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Wiatm, Tomi jeśli będziesz czytał ten temat, to bardzo proszę , odpisz mi na pw
[ Dodano: 20-11-2013, 13:07 ]
A co do tematu to, jaki błąd?? mogliście sprawdzić czy turniej się już rozpoczął czy nie i czy jest już włączona blokada na lv więc te lv-upy to jedynie wina waszej nieuwagi tak więc nie zawracać głowy Tomiemu bo on zajęty chłopak