nie może być skoków co x dni (brak opcji), to trzeba regulować tylko i wyłącznie mnożnikiem expa.
Jesli ma być w miarę "wolno", to nie więcej niż 0.5x (a może nawet mniej) na takich niskich poziomach.
Zaczałbym od 1 i pierwszy limit na minimum 10. (niższe nie mają sensu bo i tak od razu się wbiją). Skok 3-5 lv.
nie może być skoków co x dni (brak opcji), to trzeba regulować tylko i wyłącznie mnożnikiem expa.
Jesli ma być w miarę "wolno", to nie więcej niż 0.5x (a może nawet mniej) na takich niskich poziomach.
Tomi nie przesadzajmy, jeżeli będzie długo ten sam poziom to też będzie źle, chociaż 1,5x . Jestem za startem z blokadą na 10 poziomie i skokiem o 3. Skoro się nie da to ustawmy tak jak jest, 10%.
_________________ - Naród umiera, a wy palicie zioło. -
Profesja: Mag
Nick: Legenda ProVo
Level: 1
Świat: 5
Wysłany: 23-11-2013, 13:38
Również jestem za blokiem na 10 lvl'u.
PN00b [Usunięty]
Wysłany: 23-11-2013, 14:22
Startujmy z 1Lv, blok na 10Lv(opcjonalny mag-woj), co do tego dropu to moim zdaniem trzeba ustawić odpowiednio mało, bo bedzie jak w poprzednich rundach...
Tomi nie przesadzajmy, jeżeli będzie długo ten sam poziom to też będzie źle, chociaż 1,5x . Jestem za startem z blokadą na 10 poziomie i skokiem o 3. Skoro się nie da to ustawmy tak jak jest, 10%.
Na expie 1x, 20 poziom wbija się max kilka dni, także jeśli jeden przedział (+3lv) ma trwać chociaż te 3-4 dni to 1x jest już za szybko. Dla skoku +5 lv można zrobić 1x, dla +3lv to 0.5x uważam za max (i tak będzie za szybko)
Wpadłem na ten pomysł pod presją nikogo, ale może wydać się ciekawie, ale nie konwencjonalnie i nietypowo. Może np od 30 i do 40 do konca rundy, i same turnieje i jeden res w połowie rundy ?, albo runde skrócić do dwóch tygodni i po tygodniu res. i co drugi dzień turniej czy coś