A może tak zainwestować w reklamy mfo v2. Niby pomysł banalny, ale patrząc realnie szybko wydane pieniądze się zwrócą więc jak najbardziej do przemyślenia.
Nie warto. Nie zwróci się.
Cytat:
No, jak jest reklama mfo3 i na dole dopisać coś w stylu "zapraszamy również do naszej starszej wersji gry MFO2":D
Na stronie głównej MFO3 jest odnośnik do MFO2 (do MFO1 zresztą też).
MFO2 już dawno temu powinno zostać zamknięte.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 25-11-2013, 00:40
ADIHC1 napisał/a:
Tak samo już dawno temu niektórzy z GM'ów powinni stracić to stanowisko - błędne koło
Pirrok, bredzisz więcej dzieci w topce jest w mfo3 bo wbrew pozorom w mfo2 ciężej coś osiągnąć a wątpię żeby dzieci to potrafiły
Tutaj tylko statystyki grają, nie wliczając wyższych poziomów, na których zdobycie uzbrojenia jest uciążliwe i wymaga wysiłku. Tak obiektywnie patrząc, jak zaczynałem grę w mfo2, to większość obecnej topki już była, więc wątpię, żeby byli dorośli . Z pieniądzem nie wygrasz, a tutaj on więcej rzeczy ułatwia niż w mfo3, walki szczególnie automatyczne są bardziej wymagające 25 poleceń do 5, myślenie w manualu nie jest na wyższym poziomie, bo balans postaci sprowadza się do ostatnich potków. Fakt faktem wszystko da się kupić nie zależnie od wieku, a 9 latek ma mniejszy szacunek dla pieniądza.
Co do topki MFO3 (15) tylko jeden ma mniej jak 16 lat.
Cytat:
Postacie też miały być przeniesione , a straciłem na czekaniu z 6 miesięcy .
Ja wyłączyłem jak miałem jakąś owce czy świnię ganiać ;/
To się nie powinieneś wypowiadać o czymś w co nawet nie grałeś.
Voli
Skoro temat dotyczy MFO 2 to czemu ciągle płaczecie że MFO 3 zniszczyło wam życie?
Są różne gusta, grałem we wszystkie 3 wersje gry i po początkowych trudnościach przywykłem do MFO 3, nawet polubiłem bo jest dużo wygodniejsze od 2 i wyeliminowało między innymi upierdliwe polowania na tych którzy w pvp bawić się nie chcą.
Są ludzie którzy lubią 3, są tacy jak wy którzy wolą 2 tylko co decyduje?
Pieniądze - co decyduje o pieniąch - większość.
Większość gra i woli MFO 3, naprawdę cieszcie się że ta wersja gry jeszcze nie została zamknięta.