Witam
Jestem na świecie 4tym. Pomimo faktu, iż nie jestem w turnieju mam założoną blokadę lv na 200. Co zrobić by się tego pozbyć. Proszę o szybką pomoc.
Pozdrawiam
Dlaczego mam płacić ponad 3 złote za zniesienie usługi której NIE KUPIŁEM ?
Na prawdę proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić .... Chciałbym wreszcie wygrać tą grę a raczej stojąc na 200lv nic się nie uda.
Witam
Jestem na świecie 4tym. Pomimo faktu, iż nie jestem w turnieju mam założoną blokadę lv na 200. Co zrobić by się tego pozbyć. Proszę o szybką pomoc.
Pozdrawiam
sprawdź dokładnie turnieje może jakiś się nie skończył co w nim byłeś(musi się skończyć)
może ileś tam czasu temu dołączyłeś do turka który miał limit 200 i się nie rozpoczął sprawdź to i daj znać
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 13-12-2013, 20:48 Re: Błąd blokada lv
paladyn32 napisał/a:
Amochina napisał/a:
Witam
Pozdrawiam
sprawdź dokładnie turnieje może jakiś się nie skończył co w nim byłeś(musi się skończyć)
może ileś tam czasu temu dołączyłeś do turka który miał limit 200 i się nie rozpoczął sprawdź to i daj znać