Zawsze można nieco osłabić potwory w kraterze, jeśli tylko i wyłącznie tam jest problem.
Co do usługi - uzależniam od nakładu pracy. Jeśli da się to zrobić małą modyfikacją to może wejdzie.
Dało rade przejść kilka osób ? nawet Dark 7 razy ? dało rade ? to po co ruszac
Serio, 400 lvl dajesz za przykład?
Osłabienie krateru przyśpieszy expienie które na wysokich poziomach i tak trwa latami, więcej osób przejdzie fabułę kilka razy - więcej ekwipunku dla h lvl którego wiecznie brakuje.
W obecnej sytuacji nie zaszkodzi nikomu oprócz tych co się boją o swoje rekordy, nie opowiadajcie bajek że lubicie wysoki poziom trudności bo i tak wszyscy szukają przeprowadzenia.
Najprościej zróbcie ankietę - kto za osłabieniem krateru, kto za wprowadzeniem usługi, kto przeciw i się dowiemy na prawdę czego gracze chcą bo tutaj wypowiada się 10 osób.
to ja mam taki pomysł oceńcie.
mojej zmianie podlegało by tylko 20 % silniejsze bosy i moby, a wiec
bosy niech zostaną 20 % silniejsze
ale z każdym przejściem fabuły niech tylko potwory wzrastają o 10% a nie 20%. Moim zdaniem trochę by zmieniło tylko nie wiem czy by wystarczyło mi się wydaje że tak ale wy to oceńcie.
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 24-12-2013, 12:08
paladyn32 napisał/a:
ale z każdym przejściem fabuły niech tylko potwory wzrastają o 10% a nie 20%. Moim zdaniem trochę by zmieniło tylko nie wiem czy by wystarczyło mi się wydaje że tak ale wy to oceńcie.
to też mogłoby trochę zmienić
mam taka nadzieje fajne by to było jeśli by nie było za trudne w realizacji