Fascynujące.
http://w1.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=8237350
Skoro ja to przeszedłem na luzie to rekord pewnie jest 5-10 poziomów niższy.
Nie wzorujcie się tematem o rekordach na forum bo większość najlepszych bossowców już dawno odeszła z gry.
Fascynujące.
http://w1.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=8237350
Skoro ja to przeszedłem na luzie to rekord pewnie jest 5-10 poziomów niższy.
Nie wzorujcie się tematem o rekordach na forum bo większość najlepszych bossowców już dawno odeszła z gry.
PS. Serio? Eliksiry na takiego bossa?
Serio? 2007 roku byly bossy słabsze . I po 1 to jest rekord odkąd są wzmocnione bossy:). A po 2, stać mnie to używam .
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 31-12-2013, 00:00
@ Create
Widziałem Raport typa który pokonał Bossa na 53
niestety raportu nie mam
Nicku nie pamiętam więc nie mogę udowodnić, ale jestem pewien, że to nie jest rekord
Serio? Po zmianach w cenie elków bronisz się zmianami?
Ja tylko zwróciłem uwagę że 55 poziom to na pewno nie jest rekord, przed zmianami sięgał pewnie koło 40-45 poziomu, teraz myślę że da rady koło 50 (i to bez elków).
Masz powód do dumy, i tak nie sądzę żeby to był rekord po wzmocnieniu bossów.
A temat głupi, chciałeś zgłosić rekord to jest do tego odpowiedni temat.
Gdyby każdy chciał się tak chwalić pokonaniem jakiegoś bossa to nie byłoby po co tu wchodzić.
Serio? Po zmianach w cenie elków bronisz się zmianami?
Ja tylko zwróciłem uwagę że 55 poziom to na pewno nie jest rekord, przed zmianami sięgał pewnie koło 40-45 poziomu, teraz myślę że da rady koło 50 (i to bez elków).
Masz powód do dumy, i tak nie sądzę żeby to był rekord po wzmocnieniu bossów.
A temat głupi, chciałeś zgłosić rekord to jest do tego odpowiedni temat.
Gdyby każdy chciał się tak chwalić pokonaniem jakiegoś bossa to nie byłoby po co tu wchodzić.
a kiedy te bosy zostały wzmocnione gram 6 lat w sumie już 7 i nie pamietam owego zdarzenia
Też gram bardzo długo i wzmocnienia bossów nie pamiętam ale wszyscy o tym mówią więc chyba coś było.
Może chodzi o zmiany w ilości użytych miksów walce, z tym coś kiedyś zmieniano.
Też gram bardzo długo i wzmocnienia bossów nie pamiętam ale wszyscy o tym mówią więc chyba coś było.
Może chodzi o zmiany w ilości użytych miksów walce, z tym coś kiedyś zmieniano.
Kiedyś była nieograniczona ilość miksów w walce z bossami.
Wysłany: 31-12-2013, 17:20
Rekordy z bossami od ostatniego 'upka' straciły na wartości, każdy wie dlaczego, gdybyś zrobił to samo przed dodaniem eliksirów i reg do sklepów, no było by czego gratulować, w tym przypadku to jest nic.
Rekordy bossów robił DrEaX i miał właściwie każdego bossa pokonanego na najniższym poziomie (na s1). Co prawda co bossa robił reset, ale nie zmienia to faktu, że był najlepszym "bossowcem".