Wysłany: 02-01-2014, 12:21 Bonus z okazji 11k lików
Witam, w tej ankiecie chciałbym złożyć propozycje aby administracja dała bonus z okazji 11k lików na Facebooku w końcu ostatni bonus był w lipcu ubiegłego roku więc prawie pół roku temu.
Pomysł dawania bonusów za parzystą liczbę lików na Facebooku jest ok ale sami widzimy ile czasu upłynęło na uzbieranie 1k lików więc w takiej sytuacji bonus miałby wpadać co rok abo może nawet dłużej? Jak administracja da jakiś bonus z okazji lików raz na pół roku czyli co 1k lików to na pewno nie zubożeje a zainteresowanie grą na pewno by trochę wzrosło.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez argos1420 18-01-2014, 11:51, w całości zmieniany 2 razy
Profesja: Wojownik
Nick: Intense
Level: 230
Wysłany: 03-01-2014, 15:14
Szrequ, opuść to forum i najlepiej całe mfo
[ Dodano: 03-01-2014, 15:16 ]
było powiedziane jakiś czas temu że bonusy będą co 2 tys polubień, więc nie płaczcie biedni, nikt się wami nie interesuje.
[ Dodano: 03-01-2014, 15:16 ]
było powiedziane jakiś czas temu że bonusy będą co 2 tys polubień, więc nie płaczcie biedni, nikt się wami nie interesuje.
Jakis czas temu czyli jakies ponad poł roku temu, a podwojony drop z expa przydałby sie na pewno tez Tobie. Jesli chcesz czekac drugie pol roku za jakims bonusem bo pewnie nie grasz czesto to Twoja wola.
Nie czytałem waszych postów wyżej ale i tak ta gówniana ankieta gówno da oni i tak zrobią co chcą, nie myślcie że to jakaś demokracja, tylko to co się opłaca adminom, a darmowy res się nie opłaca, lepiej niech zrobią potrójny exp to troche ludzi puści troche hajsu.
Nie czytałem waszych postów wyżej ale i tak ta gówniana ankieta gówno da oni i tak zrobią co chcą, nie myślcie że to jakaś demokracja, tylko to co się opłaca adminom, a darmowy res się nie opłaca, lepiej niech zrobią potrójny exp to troche ludzi puści troche hajsu.
Ja rowniez nie oczekuje resa, ktorego mozna kupic lecz zeby dali w ogole jakikolwiek bonus wlasnie np.podwojony czy nawet potrojony drop. Niech troche rusza ta gre.