..potrójny exp bo ty chcesz lvl'e wbijać ? niech będzie do wyboru do koloru, niech gracz sobie wybierze co chce, albo exp podwójny, albo reset ..
niektórym się w dupie przewraca za przeproszeniem, bo nie potrafią docenić tego co mają
Troche przesadzasz, przeciez reset mozna sb wykupic za mfy, a podwojnego/potrojnego dropa raczej nie kupisz. Gram samymi turkowcami tak wiec res bylby mi na reke, ale skoro moge go sobie kupic za mfy to na co mi on? Jestem za tym zeby byl chociaz ten podwojny drop bo nie kupisz go za zadne pieniadze.
Nie wiem z czym przesadzam razor, bo napisałem jasno że gracz sobie wybiera w usługach ;
podwójny exp
albo
darmowy res
możesz sobie kupić za mfy bo masz je z turków, a jak są tacy jak np. kiwi co walczą na polu i nie mają przychodu mf, więc o jakiej przesadzie tu mówisz ..
możesz sobie kupić za mfy bo masz je z turków, a jak są tacy jak np. kiwi co walczą na polu i nie mają przychodu mf, więc o jakiej przesadzie tu mówisz ..
Mam mfy z turkow, ale gdybym chcial to moge sb zrobic przelew i tez mam mfy. Reset to rzecz ktora mozna wykupic na codzien, a podwojnego expa za czesto to my tutaj nie dostajemy. A co do kiwi(I reszty anty) oni raczej nie korzystaja z darmowych resetow.
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Po raz pierwszy napisałem kiwi w tym temacie jakbyś nie zauważył był skrót "np" czyli "na przykład", może odstaw to co bierzesz jak masz schizy jakieś i ty nie jesteś od tego kto ma prawo głosu a kto nie inteligencie. Więc zamilcz i nie rób zbędnego offtopu, bo nic nie wnosisz a głos zabierasz.
Wpadłem na pomysł jeszcze aby ewentualnie dać podwójny exp oraz darmowy reset. MFO się zaczyna rozkręcać z 10 online na 30 wskakuje już i na zachętę może coś dać, hm ? Niech się w końcu admin wypowie.
Skończmy juz wszyscy te zbędne dyskusje, ktore i tak do niczego nie doprowadza. Czekajmy za odpowiedzia admina, sam mu napisalem tez PW w tej sprawie i czekam za odpowiedzia. Jesli sie nie odezwie to wiadomo ze bonusu nie będzie ale warto poczekać.
Pnoob ale w tym rzecz że nie każdy wydaje po kilkaset zł tygodniowo z kieszeni rodziców jak ty na mfo
A Bonus typu darmowy reset czy podwójny exp/gold na pewno zwiększyło by liczbę graczy.Dzisiaj rano( 9-10) zauważyłem 6 graczy online na świecie pvp dlatego też bonus typu res wspomógł by liczbe graczy
Ok, więc tak, pisałem z GM-em i dowiedziałem się że w najbliższym czasie ma się uaktywnić profil na facebooku i tam będą odbywały się konkursy w pewnego rodzaju 'bonusy' a co do konkretnego bonusu w grze pozostaje nam czekać, wszystko okaże się w najbliższym czasie więc warto poczekać.Pozdrawiam i dziękuje każdemu kto oddał głos w ankiecie.
PN00b [Usunięty]
Wysłany: 04-01-2014, 21:55
Bonus zostanie dodany podczas łączenia światów czyli ok. 15 stycznia bądź 1 lutego.