Nie, po prostu przebrałem się przeciwko wojownikowi, normalnie zakładam trochę inne eq
Cytat:
Speed - on dublował, nikt czy ty dublowałeś?
Mieliśmy ruchy w sekwencji: 3 razy on atakuje a ja się leczę i po trzecim moim uleczeniu ja atakuję, możesz zobaczyć w raporcie
Cytat:
Luck - dostawałeś krytyki?
Ani razu nie dostałem krytyka, uważam że to jest odpowiednia ilość lucka, bo zwykle trafiałem i mi się zdarzały krytyki.
Ogólnie uważam, że nie jest wielkim problemem pokonanie go wojem bez resa, w dodatku nie miałem nic z elitarnego eq. Trzeba mieć leczenie6***** i wtedy nie przeszkadza jak on bije po 17k HP.
Nie dawałem ani jednego punktu w magię bo się nie opłaca, MP mam ze złotego pierścienia i 5MP+. I uważam że bez leczenia jest o wiele trudniej i drożej wychodzi za eliksiry.
Cytat:
Dzięki za pomoc, twój wpis wnosi najwięcej w temacie bo wreszcie ktoś podał konkretne staty z ekwipunkiem.
Ja sam już kiedyś o tym mówiłem, bo po co podawać staty bazowe, jak to nic nie daje?
pawel_tiger napisał/a:
Dlaczego podajecie tylko staty bazowe?
Przecież te z eq mówią o wiele więcej, bo można je osiągnąć na różne sposoby.
Co z tego, że ktoś poda np.380 witalności i 400 inteligencji, jak można założyć wiele wariantów eq???
Jak już pomagacie, to podawajcie jedne i drugie staty, bo inaczej to nie ma sensu...
Jak będziesz jeszcze coś chciał (np. spis eq jakie miałem) to pisz PW w grze
Profesja: Mag
Nick: Xardasim
Level: 180
Wysłany: 10-06-2013, 19:48
Elo
mam 164 lvl i takie statki:
Żywotność 290 (+100%)
Siła 10 (+20%)
Witalność 325 (+100%)
Magia 10 (+0%)
Inteligencja 350 (+100%)
Szybkość 450 (+100%)
Szczęście 265 (+100%)
jak będę chciał rozwalić wojownika na powiedzmy 210-220 lvlu (bez resa oczywiście) to wity i inty dopakować tak do 450 hp do okolo 35k i reszta speed i luck?
_________________ GM jest po to żeby pomagać, nie "sprzątać" zapamiętaj to Zahir...
Po co Ci 35k HP??? Ja miałem 23k i mi spokojnie wystarczyło, lepiej te punkty dać w szybkość. Poza tym moim zdaniem masz już wystarczająco obron, ja na 225lvl mam mniej w bazowych. Łatwiej go pokonać mając więcej speeda i lucka.
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 301lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Profesja: Mag
Nick: Xardasim
Level: 180
Wysłany: 11-06-2013, 16:33
Planuję też używać leczenia6*****, wolał bym na przemian z miksami lv6 żeby nie marnować 100 eliksirów
zauważyłem w walkach że szczęścia trochę mało a speeda właśnie nadrabiam ogólnie zabić bossa jest mi dużo łatwiej niż do niego dojść D
Edit up : Dzięki za pomoc
Edit down : W hp tyle dałem głownie przez ten krater... mając 17k hp i tak ogniści brali mnie z magii na 3 hity ;d musiałem atry na 40 zrobić to mnie na 4 ściągali D
ale dobra to już nie na temat ;p
_________________ GM jest po to żeby pomagać, nie "sprzątać" zapamiętaj to Zahir...
Ostatnio zmieniony przez Xardasim 11-06-2013, 20:00, w całości zmieniany 1 raz