Szkoda trochę, że osoby najmniej związane z sytuacją mają tu najwięcej do powiedzenia
Mówicie tu o mojej kompromitacji, w takim razie pierwszy raz zacznę się tłumaczyć
publicznie, bo nie ukrywam, że Wasze pochopne myślenie mnie zabolało.
- Nigdy nie wstydziłem przyznać się do błędu
- Nigdy nie trzymałem się stołka na siłę
- Nigdy nie próbowałem czegoś na siłę udowadniać
Skoro dzielimy tu się już na jakieś obozy, to wymienię od myślników pewne sytuacje
związane ze światem PVP i poszkodowanym:
Cytat:
Temat nie ma nazwy niepoważny dzieciak tylko niepoważny GM .
Po raz kolejny pokazujesz swoją dwulicowość i działanie pod publiczkę,
na własne oczy widziałem tuż po założeniu tematu jego nazwę, po czym ją zmieniłeś
Sytuacja wyglądała tak, że dawno temu dostawałem wiele skarg na zachowanie
gracza którego kompletnie nie znałem, więc postanowiłem przyjrzeć się bliżej
tej osobie. Podglądałem na niewidocznym Szreqa, bo jak wiadomo o niego chodzi
i faktycznie zauważyłem w nim typowego (przepraszam za wyrażenie) mądralę
który ma coś do powiedzenia na każdy temat w sposób często arogancki i niestosowny.
Poszło parę upomnień, czasem ban na chat (kolejne likwidowały się przy skasowanych
kontach, stąd nie mamy tu do czynienia z kulminacją wykroczeń, co jest częstym
przypadkiem na tym świecie). Na s5 każdy zna Szreqa, który ma opinię trolla na chacie,
a jego przyjście z marszu powodowało niepotrzebne kłótnie. Większość osób,
które negatywnie wypowiadają się na temat tego gracza, przyszło właśnie za sensacją
"łał, Crypton w końcu go zbanował, dzięki Bogu".
Jestem tu od pilnowania porządku, 100 osób nie może sie pomylić, z resztą wszystko
widziałem na własne oczy. Gracze przysyłali mi screeny z wiadomościami od Ciebie
gdzie wrzucałeś im wiązanki jak jakiś wieśniak w stylu "ty pierdolona dziwko chuj ci w dupe"
po czym biegłeś do mnie się poskarżyć. Myślisz, że ja o niczym nie wiedziałem?
Szanowałem Cię jako gracza, bo każdy na to zasługuje, ale przez tą całą szopkę
straciłeś w moich oczach.
Po kilku akcjach zwróciłem się do administracji o zielone światło w Twojej sprawie,
więc kilka razy Cię jeszcze upomniałem, niestety bez skutku, więc podjąłem taką
a nie inną decyzję. Jesteś zwykłym prowokatorem i nie bierz ludzi na litość, bo tylko
bezpodstawnie poważasz mój autorytet który wypracowałem przez ładnych kilka lat
w tej grze.
Pamiętaj, to GM jest dla graczy, a nie odwrotnie. To Ty sobie przeskrobałeś.
Jako gracz możesz śmiało dalej osiągać sukcesy, ale póki nie zmienisz podejścia
do innych, to nie pozwolę na uprzykrzanie im życia poprzez chat.
Więcej nie mam nic do dodania, teraz możecie mnie mieszać z błotem
... przepraszam, coś we mnie pękło
edit:
aha, a tak wygląda Wasze niewiniątko
i
sytuacje uchwycone z pozycji przycisku GM, ale jak wiadomo, nie można
uchwycić chatu na kimś kilkukrotnie, a nikt zazwyczaj nie zgłasza prowokacji.
Jeżeli to co piszesz Crypton jest prawdą to proszę nie traktować mojego poprzedniego postu ad personam.
Dotyczy on przeważającej większości obecnych osób na stanowiskach i po zapoznaniu się z tym tematem założyłem (być może błędnie), że i ty wpisujesz się w obecny trend nieudaczników przybitych do stołków. Jeżeli tak nie jest to informuję, że mój poprzedni post nie dotyczy ciebie. Mimo wszystko proponuję administracji przyjrzeć się owej sprawie oraz setce innych, podobnych na mfo3.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
'Szrequ' jesteś osobą która chodzi do gimnazjum i swoje frustrację wyładowujesz na graczach to każdy wie .. Jakiś czas temu jak zacząłem znowu grać w mfo dziwiłem się że wszyscy na Ciebie narzekają ale po kilku dniach wcale im się nie dziwiłem ... Crypton jest najlepszym Gmem jakiego do tej pory spotkałem w mfo bo jest za wszystkimi graczami a nie tylko za 'pupilami' jak ty to mówisz.. Na początku sam myślałem że taki jest ale zmieniłem zdanie co do niego i okazał się bardzo w porządku człowiekiem nie obchodzi mnie co o tym myślisz . Prawda jest taka że zasłużyłeś na tą karę a te 365 dni to i tak za mało .. Moim zdaniem jesteś jakimś 14/15 letnim dzieckiem który nie potrafi pogodzić się ze swoją porażką i za wszelki sposób próbuje się dowartościować do tego nieskutecznie ... To ty się zastanów nad swoim zachowaniem bo jako gracz sam kultury nie masz za grosz i właśnie za to ta kara ... Sam teraz mam bana na chat lecz dostałem go słusznie . To kiedyś Gmowie banowali za nic nie wiem czy dalej tacy są ale Gm Crypton się wyróżnia i na prawdę chce jak najlepiej dla graczy . Niestety ty masz widocznie za mały iloraz inteligencji żeby zrozumieć co wgl do Ciebie każdy pisze . Chcesz żebyśmy się zmienili w stosunku do Ciebie ? To zacznij od siebie!!! Człowiek dorosły potrafi się przyznać do swojego błędu a nie odwracać kota ogonem zwalając na kogoś winę .. Zawsze możesz swoje konto usunąć i zrobić nowe nikt Ci tego przecież nie zabrania .
Crypton i tera już nikt się nie doczepi 1 screen mówi sam za siebie za identyczne słownictwo dostałem 30-360 po 2 Crypton nie trza było się tłumaczyć tylko 1scren i do widzenia.
Crypton ale zgodzisz się że nabór by się przydał??
Ps co do takich zachowań jak szrequ czyli wkurza 100% graczy to albo na wszystkie konta ban na chat (nowe stare) albo ban na IP i 100% graczy zadaowolonych
Co do naboru to mi nie wypada się wypowiadać, podobnie co do pracy innych GM,
są to bardziej sprawy wewnętrzne, które powinny być omawiane na zapleczu gry.
Ja mogę tylko Was wysłuchać i reprezentować u 'tych wyżej'
Jakby mi się jeszcze chciało wymieniać jakie pkt regulaminu złamałeś zajęło by mi to mnóstwo czasu.
Co do screenów pisałem że "siata piesek na rank" ale zostałem tak nazwany wciągu wszystkich rund z 200 razy i wiele innych osób które ganiały resztę osób , jakoś nikogo to nie urażało.
co do 2 screena sam widzisz że broniłem się sam gdy atakowało mnie kilka osób widzimy tam zdanie " Mama cię bardziej nie kocha?" już wtedy zaczynało się powolne wrzucanie mi na rodziców bez ani jednego twojego ostrzeżenia. A jako GM masz prezentować wysoką kulturę osobistą. A patrząc po większości napisanych przez ciebie postów stwierdzam że nie były one pisane poważnie tylko żeby mnie ośmieszyć a nawet uraźić.
To tylko ban na czat człowieku, a spinasz się jakby to było więzienie na rok, na 50 postaciach.
Jak nie możesz bez czatu żyć, to pozostaje tylko współczuć.
Trzeba było pomyśleć zanim kogoś obraziłeś
Antybristler zrozum że zostałem oceniony bez podstawnię zauważ że nawet nie ma załącznika co mnie uraziło i nie pozwolę tak się traktować kolejny raz przez GM Cryptona.
To tak jak twoja sprawa z wyglądem na MFO3 Chciałeś sam otrzymać ten wygląd a wreszcie wszyscy w nim biegali i nadal do dzisiaj w nim biegają mówiąc że są Antybristlerami. i teraz se pomysł co napisałeś , jak zostałeś oszukany przez administrację.
Antybristler zrozum że zostałem oceniony bez podstawnię zauważ że nawet nie ma załącznika co mnie uraziło i nie pozwolę tak się traktować kolejny raz przez GM Cryptona.
Można zwyczajnie nie wdawać się w dyskusję, a wpisy, które Cię uradziły zgłosić.
Cytat:
To tak jak twoja sprawa z wyglądem na MFO3 Chciałeś sam otrzymać ten wygląd a wreszcie wszyscy w nim biegali i nadal do dzisiaj w nim biegają mówiąc że są Antybristlerami. i teraz se pomysł co napisałeś , jak zostałeś oszukany przez administrację.
Tu mnie nikt nie oszukał. Sam chciałem, żeby strój został dodany do oferty, bo prywatnych strojów nigdy bym się nie doczekał
Nie potrzeba mi słownika od osoby która nic tylko potrafi służyć Cryptonowi czyli jesteś posłuszny jak widzę taki trochę "przydupas" . A sam nie dorównasz intelektem wiewiórce z parku bo porównując cie do wiewiórki niestety obrażam te zwierzęta.