Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:38
Niepoważny GM
Autor Wiadomość
Pay2Kill 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 12-01-2014, 12:49   

Pozostawię bez komentarza. Nie będę zniżał się do twojego poziomu;)

[ Dodano: 12-01-2014, 12:57 ]
Punkty Regulaminu Ogólnego Forum złamane przez Szrequ:
2.6. Zabronione jest wywoływanie konfliktów burzących przyjazną atmosferę na forum.
2.10. Zabronione są treści, które zawierają wyrażenia bądź jakiekolwiek inne materiały, uznane powszechnie za obraźliwe, wulgarne (również ocenzurowane), nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia (np. religijne), itp.
2.12. Zabronione jest składanie zażaleń (dot. kar otrzymanych w Grze) na forum, jeśli nie wykorzystało się możliwości, jakie daje System zażaleń dostępny w Grze. Prawidłowo ukarany gracz nie ma prawa zakładania tego typu wątków na forum.

pozdrawiam Pay2Kill

KisS 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 12-01-2014, 13:03   

@ Szrequ
Ty Masz jakieś urojenia ... Idź się lecz ... zachowujesz się jak niewychowany bachor z kasą na mamy koncie... Skończmy dyskusje zamknijmy temat (Zbanujmy bohuna jeszcze) Wszyscy będą szczęśliwi :d

Pay2Kill 
Użytkownik

Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 12-01-2014, 13:05   

Dzambo czemu chcesz go zbanowac na sile?;)

Szrequ 
Użytkownik

Level: 48
Wysłany: 12-01-2014, 15:18   

Widze wreszcie ktoś robi porządek z tymi postami

minek123 
Moderator

Nick: Jack Sparrow
Level: 260
Wysłany: 12-01-2014, 15:27   

Nie ma za co.

Szrequ 
Użytkownik

Wysłany: 12-01-2014, 15:28   

KisS napisał/a:
zachowujesz się jak niewychowany bachor z kasą na mamy koncie

I ty to piszesz? jak nigdy nic nie wydałem na ta gre :lol:

I Bless najpierw zobacz co wcześniej pisał Crytpon w tym temacie , a dopiero potem wstawiaj pkty regulaminu

[ Dodano: 12-01-2014, 15:33 ]
Crypton napisał/a:
gdzie potrafiłeś nawrzucać innym
od najgorszych wyzwisk na poziomie patologicznego gimnazjalisty. Jesteś
dwulicowy, a gardzę takimi ludźmi.

[ Dodano: 12-01-2014, 15:34 ]
Pay2Kill napisał/a:
2.6. Zabronione jest wywoływanie konfliktów burzących przyjazną atmosferę na forum.

W Temacie prosiłem o pisanie tylko Administracji MFO a nie osób 3-ich

musaraj 
Użytkownik

Nick: benerit
Level: 164
Wysłany: 12-01-2014, 16:36   

Szrequ napisał/a:
W Temacie prosiłem o pisanie tylko Administracji MFO a nie osób 3-ich

Czy uznajesz, że każdą, nawet najbardziej błahą sprawę mają rozstrzygać Administratorzy? To po co są Gm-owie? Żeby dali karę, a potem i tak się będzie wołać Adminów?

Zresztą - Twoją logiką, Ty też nie powinieneś tu pisać :roll: .

Poza tym, czemu niby osoby 3-cie mają nie pisać. Jest coś takiego jak instytucja świadka i tu m.in. ona występuje - piszą w dużej mierze osoby, które widziały Twoje zachowanie na czacie i mogą potwierdzić podstawy działania Cryptona, do czego zresztą temat powinien zmierzać - do uzyskania jasnej sytuacji.

Tymczasem Twoje wyjaśnienia niczego się nie trzymają, a Crypton przynajmniej dał kilka screenshotów/zapisów z czatu wskazujących na Twoją winę. Ty w tym temacie parę razy dałeś popis swoich możliwości - na wiele osób tu naskakiwałeś :roll: - nie dałeś żadnego dowodu na swoją obronę, tylko gadanie. Od siebie mogę dorzucić też, że przejrzałem Twoje posty z tego forum. "Nie znaczysz dla mnie więcej niż gówno pająka" z któregoś Twojego postu wygrało Internet g:D

Szrequ 
Użytkownik

Wysłany: 12-01-2014, 16:49   

Skończ dzieciaku swoją irytującą wypowiedź i odwiedź MFO3 w którym dostałeś next bana na forum na jakiś miesiąc, Nie dziwie się Pewnie dlatego że jesteś tak naskakujący na innych problemy że nie zdajesz sobie sprawy z tego co robisz sam

Qwiker 
Użytkownik

Level: 55
Wysłany: 12-01-2014, 16:52   

Ty szreq naprawdę się dziwisz, że wszyscy popierają twoją karę? Bo ja nie. Każdy wie jakim jesteś człowiekiem, i powiem szczerze, że nawet gdybym nie widział na czacie nic co pisałeś, to i tak bym potwierdził wersję innych. Dlaczego? Bo wiem, jaki jesteś nerwowy i jak się zachowujesz.

Pewnie, że cieszę się z Twojej kary, ponieważ nie lubię Cię, tak samo jak 97% społeczeństwa mfo, które miało z tobą jakikolwiek kontakt. Dlaczego? Ponieważ, pisząc do każdego kto wygrał z tobą na pw "ty kurwa, rucham twoją matkę aż kwiczy" itp, nie wzbudził u nikogo sympatii. Osoby takie tylko wtedy czekają aż coś przewiniesz by cię zgłosić i byś dostał karę za wszystko co zrobiłeś. Nie pasujesz do mfo, a tym bardziej do świata pvp, ponieważ jak to mam napisane w swoim profilu - grając na świecie pvp, gdzie teraz dużo ludzi to elita z topki, zawsze znajdzie się ktoś, kto Cię pokona, a ty NIE UMIESZ PRZEGRYWAĆ.

Wszyscy wiemy, że nawet jak wymusisz anulowanie kary (w co szczerze wątpię i trzymam kciuki, aby ten ban został podtrzymany), to i tak wytrzymasz max tydzień, po czym przegrasz z 10 osobami, znowu Ci puszczą nerwy, znowu dostaniesz bana i znowu będzie płacz na forum.

Tyle ode mnie. Ban słuszny i powinien zostać.
I jeszcze info specjalnie dla Ciebie. Pewnie uprzedzę Twoją wypowiedź: Nie nie jestem pupilkiem Cryptona, i nawet go nie znam.

Szrequ 
Użytkownik

Wysłany: 12-01-2014, 17:10   

Natomiast mnie nie obchodzi kim ty jesteś, kim byłeś, kim będziesz i innymi pierdołami związanymi z tobą
Qwiker napisał/a:
"ty kurwa, rucham twoją matkę aż kwiczy"

Nigdy czegoś takiego nie powiedziałem może gościu zacznij brać jakieś witaminki bo widzę w Gimbazie nieźle was tam męczą , a jeszcze przydało by ci się wizyta u psychologa oraz jakieś elektrowstrząsy chociaż wątpie żeby ci pomogły napewno nie bedą lepsze od walenia was tam linijką bo rękach w gimbazie

chadrian 
Użytkownik

Nick: chadrian, Son Gohan,
Wysłany: 12-01-2014, 17:12   

po przeczytaniu wypowiedzi Szrequ nie dziwię się, że dostałeś bana. Mimo tego, że cię na początku broniłem teraz zrozumiałem swój błąd. Nie znałem ciebie wcześniej więc postawiłem się za tobą. :oops: Żałuję tego teraz i popieram bana na czat, co więcej wnoszę o zbanowanie ciebie na forum

Qwiker 
Użytkownik

Level: 55
Wysłany: 12-01-2014, 17:14   

Jakbyś był choć trochę spostrzegawczy to byś zobaczył ile mam lat, ale cóż, nie mogę od ciebie wymagać takiego wysiłku.

Akurat podobne pw słałeś mi w którejś tam rundzie (koło lvla 30). Ss nie dam, bo wiadomości dzieci kasuje od ręki, a poza tym i tak byś płakał, że przerobiłem go. Myślisz, że nie lubię Cię bez powodu? Wyzywałeś mnie, tylko dlatego, że przegrałeś walkę. To już o tobie coś świadczy.

Szrequ 
Użytkownik

Wysłany: 12-01-2014, 17:17   

Za takie osądzenia można dać ci bana na chat 360+więzienie 30+4 warny
pokażesz SS albo zmienisz treść swojej wypowiedzi ,każdy może napisać coś takiego na forum

chadrian 
Użytkownik

Nick: chadrian, Son Gohan,
Wysłany: 12-01-2014, 17:20   

Szrequ napisał/a:
Za takie osądzenia można dać ci bana na chat 360+więzienie 30+4 warny
pokażesz SS albo zmienisz treść swojej wypowiedzi ,każdy może napisać coś takiego na forum

nie znam żadnego punktu regulaminu, który mówił by o takiej karze za wypowiedź Qwiker :P poza tym jesteś tak naprawdę nikim w tej grze więc nic ci nie da rozkazywanie innym. To jest forum, wolność słowa ;)

Szrequ 
Użytkownik

Wysłany: 12-01-2014, 17:25   

chadrian napisał/a:
po przeczytaniu wypowiedzi Szrequ nie dziwię się, że dostałeś bana. Mimo tego, że cię na początku broniłem teraz zrozumiałem swój błąd. Nie znałem ciebie wcześniej więc postawiłem się za tobą. :oops: Żałuję tego teraz i popieram bana na czat, co więcej wnoszę o zbanowanie ciebie na forum

Zastanów się co piszesz, Na początku napisałeś że sie zamną wstawiałeś że mnie nieznasz i nie masz prawa przez to mnie oceniać.

chadrian napisał/a:
poza tym jesteś tak naprawdę nikim w tej grze

Potem 2 minuty po napisaniu swojego postu mówisz że jestem nikim w tej grze nadal mnie nie znając. Dam ci rade na życie nie oceniaj książki po okładce ,najlepsza dla ciebie to słownik ortograficzny. I zacznij wreszcie czytać całe zdania a nie początek i koniec zdań.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi