Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:38
Niepoważny GM
Autor Wiadomość
Qwiker 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 55
Wysłany: 12-01-2014, 17:25   

dużo ludzi, w profilach miało "SZREQ NAJWIĘKSZY DZIECIAK MFO", byli też tacy co mieli w profilach ss z twoimi wypowiedziami, bo jestem pewny że pisałeś takie wypowiedzi do minimum 30 osób. Mam nadzieję, że oni mają jakieś ss. Wtedy zapewne zamiast siedzieć cicho, to zacząłbyś gadać, że ss to nie dowód -,-

Szrequ 
Użytkownik

Level: 48
Wysłany: 12-01-2014, 17:29   

Nie wiem dlaczego robicie śmietnik z tak poważnego tematu. Forum to nie jest zabawka dla dzieci, Jeżeli dalej będziecie tak spamować Minek znowu będzie musiał zainterweniować i usunać tyle ile trzeba do opanowania tematu postów

chadrian 
Użytkownik

Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 12-01-2014, 17:33   

Szrequ napisał/a:
chadrian napisał/a:
po przeczytaniu wypowiedzi Szrequ nie dziwię się, że dostałeś bana. Mimo tego, że cię na początku broniłem teraz zrozumiałem swój błąd. Nie znałem ciebie wcześniej więc postawiłem się za tobą. :oops: Żałuję tego teraz i popieram bana na czat, co więcej wnoszę o zbanowanie ciebie na forum

Zastanów się co piszesz, Na początku napisałeś że sie zamną wstawiałeś że mnie nieznasz i nie masz prawa przez to mnie oceniać.

chadrian napisał/a:
poza tym jesteś tak naprawdę nikim w tej grze

Potem 2 minuty po napisaniu swojego postu mówisz że jestem nikim w tej grze nadal mnie nie znając. Dam ci rade na życie nie oceniaj książki po okładce ,najlepsza dla ciebie to słownik ortograficzny. I zacznij wreszcie czytać całe zdania a nie początek i koniec zdań.

wystarczy mi to co piszesz na forum... pokaż mi miejsce w którym popełniłem jakikolwiek błąd ortograficzny? jeżeli takiego nie ma to po co mi słownik? nigdzie też nie napisałem, że nie mam prawa ciebie oceniać ;) poza tym 98% książek pokazuje to co ma najlepsze na okładce aby zachęcić czytelnika ;) widać mało książek czytasz :] pokaż mi moją wypowiedź świadczącą o tym, że czytam tylko początek i koniec zdania. Jeżeli takiej nie ma to po co to pisałeś?

Szrequ 
Użytkownik

Level: 48
Wysłany: 12-01-2014, 17:37   

[ Dodano: 12-01-2014, 17:37 ]
chadrian napisał/a:
nie znam żadnego punktu regulaminu, który mówił by o takiej karze za wypowiedź

chadrian napisał/a:
To jest forum, wolność słowa

Im więcej piszesz tym bardziej się pogrążasz , czekam na twoje dalsze wypowiedzi

musaraj 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: benerit
Level: 164
Wysłany: 12-01-2014, 18:40   

Szrequ napisał/a:
Skończ dzieciaku swoją irytującą wypowiedź i odwiedź MFO3 w którym dostałeś next bana na forum na jakiś miesiąc, Nie dziwie się Pewnie dlatego że jesteś tak naskakujący na innych problemy że nie zdajesz sobie sprawy z tego co robisz sam

Odnosząc się do tego (i późniejszych postów, nie kopiowałem ich, bo tylko ten cytowany odnosił się do mnie)

Naprawdę dziwię się, na co jeszcze liczysz. W ciągu 1 dnia:
- wszelkie Twoje racje zostały zaprzeczone, udowodniono wszelkie oskarżenia w Twoją stronę
- osoby, które Cię broniły się odwróciły, gdyż odkrył, że ban był absolutnie zasłużony
- potwierdziłeś swój... fejm :lol: i markę jako "naczelny dzieciak mfo2". Gdy temat się rozpoczął jakoś nie zamierzałem brać niczyjej strony, po paru stronach (i, jak pisałem, spojrzeniu na Twoją aktywność) było więcej niż widoczne, kto ma rację.

Dlatego też zastanawiam się po co tu jeszcze piszesz... Jak będzie dobrze, to Tomi wbije i da Ci perma :) Bo pokazujesz, że tylko na to zasługujesz. Na forum też już powinieneś dostać ostra o sile co najmniej 2 - w tym temacie tylko obrażasz graczy.

A, idąc bezpośrednio do cytowanego przeze mnie postu:
Cytat:
Pewnie dlatego że jesteś tak naskakujący na innych problemy że nie zdajesz sobie sprawy z tego co robisz sam

Chyba uruchomił Ci się tryb "Wyrzuty sumienia" :lol: Bardzo dobrze scharakteryzowałeś swoją sytuację ;)

A co MFO3 - to jakiś problem, że tam gram? Jestem "skażony"? "Skalany?" No proszę Cię...

Tomi
Prawie Admin

Profesja: Mag
Level: 1
Świat: 1+2+4
Wysłany: 12-01-2014, 19:55   

Widziałem już wystarczająco dużo screenów z wypowiedziami (zweryfikowanymi w grze), które wielokrotnie mogły być podstawą do takiej kary, jednak dawana była szansa poprawy. Wielokrotne upomnienia, kary nie skutkują dlatego rozważany był nawet całkowity ban +na IP. Póki co jeszcze go nie ma, ale niewiele już brakuje.
Autorowi naprawdę radzę zastanowić się dwa razy zanim napisze kolejny tego typu temat, bo to może być już o jeden za dużo. GM dał wskazówkę w opisie kary jak odzyskać dostęp do czatu w przyszłości.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi