jak to jest z tymi potworami ogólnie w grze ?
jak teraz po kraterze chodzę na poziomie wiatru i lodu , to co 2-3 pola mam 4 potwory tak na złość by zginąć i od początku zapierdzielać, a jak expię sobie na wejściu do krateru to co pole to jest 1 potwór , a raz na 20 mam zestaw 4 , kurde to jest po prostu wredne !! tam gdzie mogę szybko expić i normalnie nie padam to expię za mało....
od czego to zależy ile potworów zaatakuje mnie na kolejnym polu ?
Nie wiem jak jest w kraterze ale w starożytnych ruinach to przeszedłem tak krok wylecz postać 5sekund kolejny krok i tak ciągle tylko raz miałem 4. Chyba jak szybko idzesz to cie więcej atakuje jak wolniej to mniej. Tak mi sie wydaje
_________________ Nie rozumiem słownika ortograficznego
Ilość jest losowa. Możliwe, że szansa na określoną ilość potworów może być inna w niektórych miejscach, choć osobiście w to wątpię.
Musi Ci się poszczęścić i tyle ; ]
Pamiętam, że dzień w dzień chodziłem otwierać kolejne skrzynki, aż w końcu został tylko Demon Ciemności. Do niego też doszedłem bez pomocy.
Da się? Da.
Sto razy bardziej mnie wkurzały potwory w labiryncie piramidy nieumarłego